Product

Τσάκρα

Product

Τσάκρα

Τσάκρα

Κωδικός:
66072
Manufacturer: 
Description: 

Η ερμηνεία των χρωμάτων της Αύρας - Τα χρώματα των Τσάκρα, όπως εμφανίζονται στο αιθερικό επίπεδο - Η έγχρωμη απεικόνιση του αστρικού και του νοητικού σώματος - Η έγχρωμη απεικόνιση των καταστάσεων θυμού, απελπισίας, αφοσιώσεως και θρησκευτικής εκστάσεως, έτσι όπως προβάλλονται από το αστρικό σώμα - Τα ρεύματα των δυνάμεων και οι έγχρωμες απεικονίσεις τους - Το οφιοειδές πυρ (η Κουνταλίνι) - Ζωτικότητα κα μαγνητισμός - Οι ψυχικές δυνάμεις - Οι αστρικές αισθήσεις - Το αιθερικό σώμα - Τα συμβολικά σχήματα των Τσάκρα - Αποτελέσματα του διαλογισμού πάνω στα Τσάκρα - Αφύπνιση και άνοδος της Κουν

18,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ερμηνεία των χρωμάτων της Αύρας - Τα χρώματα των Τσάκρα, όπως εμφανίζονται στο αιθερικό επίπεδο - Η έγχρωμη απεικόνιση του αστρικού και του νοητικού σώματος - Η έγχρωμη απεικόνιση των καταστάσεων θυμού, απελπισίας, αφοσιώσεως και θρησκευτικής εκστάσεως, έτσι όπως προβάλλονται από το αστρικό σώμα - Τα ρεύματα των δυνάμεων και οι έγχρωμες απεικονίσεις τους - Το οφιοειδές πυρ (η Κουνταλίνι) - Ζωτικότητα κα μαγνητισμός - Οι ψυχικές δυνάμεις - Οι αστρικές αισθήσεις - Το αιθερικό σώμα - Τα συμβολικά σχήματα των Τσάκρα - Αποτελέσματα του διαλογισμού πάνω στα Τσάκρα - Αφύπνιση και άνοδος της Κουνταλίνι - Οι κίνδυνοι της πρόωρης αφύπνισης.
Subtitle: 
Οι πύλες της ψυχής στους αόρατους κόσμους
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-8141-09-5
Book pages: 
88
Book Dimensions: 
30χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κάρολος Λεντμπήτερ (Charles Webster Leadbeater) γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου 1847 στο Northumberland της Αγγλίας. Σπούδασε Θεολογία στην Οξφόρδη και αργότερα έλαβε το χρίσμα της Ιεροσύνης από την Αγγλικανική Εκκλησία. Παραιτήθηκε από τα εκκλησιαστικά του καθήκοντα το 1883 για να ασχοληθεί με το Θεοσοφικό έργο. Το 1884 συναντήθηκε με την ιδρύτρια της Θεοσοφικής Εταιρείας, την Έλενα Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ (H. P. Blavatsky) η οποία διέκρινε την ανεπτυγμένη του διόραση. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά την μετάστασή της, ετέθη επικεφαλής της Εσωτερικής Σχολής της Θεοσοφικής Εταιρείας. Οι ενορατικές και διαισθητικές του ικανότητες εξέπληξαν επανειλημμένως τους συγχρόνους του. Επιστέγασμα αυτών των ικανοτήτων υπήρξαν διάφορα βιβλία, όπως "Ο ορατός και αόρατος άνθρωπος", οι "Σκεπτομορφές", τα "Τσάκρα" και πολλά άλλα. Ο Λεντμπήτερ έγραψε πολλά βιβλία μόνος του αλλά και σε συνεργασία με την Άννυ Μπέζαντ (Annie Besant), την διάδοχο της Μπλαβάτσκυ. Το σπουδαιότερο και γνωστότερο βιβλίο του παγκοσμίως, είναι, το "Οι διδάσκαλοι και η ατραπός (The Masters and the Path). Το 1916 χρίεται επίσκοπος υπό του επισκόπου Wedgwood. Η Εκκλησία στην οποία ανήκει πλέον, ονομάζεται Liberal Catholical Church (Ελευθέρα Καθολική Εκκλησία) φέρει την κανονική Αποστολική Διαδοχή από την Παλαιορωμαιοκαθολική Εκκλησία της Ολλανδίας (Old Roman Catholic Church). Ο Λεντμπήτερ μετέστη στο Adyar των Ινδιών το 1934, αφήνοντας πίσω του ένα πραγματικά εντυπωσιακό συγγραφικό έργο, γεμάτο από ελπίδα, για έναν κόσμο κατά πολύ τελειότερο του σημερινού, μία ανθρωπότητα που έχει ως πεπρωμένο της την θέωσή της και την άμεση προσέγγιση του Θεού και της Ιεραρχίας των Όντων Του.

Subtitle: 
Οι πύλες της ψυχής στους αόρατους κόσμους
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
960-8141-09-5
Book pages: 
88
Book Dimensions: 
30χ24
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο