Product

Των εκλογών τα πάθη

Product

Των Ελλήνων οι κοινότητες

Των Ελλήνων οι αιώνες

Κωδικός:
102321
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο είναι μια έρευνα που στηρίζεται σε γνωστές αλλά και αγνοημένες ιστορικές πηγές, για να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ιστορικών προβληματισμών, ανακριβειών και παραποιήσεων που δημιούργησε μια σειρά ιστορικών μυθευμάτων, πέρα από την πραγματικότητα και την αλήθεια.
Απαντά στο ιστορικό φαινόμενο του αέναου και της νεότητας της ελληνικής φυλής και του ελληνικού Έθνους και με τεκμηριωμένες αποδείξεις δίνει τέλος στις παράλογες απαιτήσεις των Βαλκανίων γειτόνων μας.

14,37 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο είναι μια έρευνα που στηρίζεται σε γνωστές αλλά και αγνοημένες ιστορικές πηγές, για να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ιστορικών προβληματισμών, ανακριβειών και παραποιήσεων που δημιούργησε μια σειρά ιστορικών μυθευμάτων, πέρα από την πραγματικότητα και την αλήθεια. Απαντά στο ιστορικό φαινόμενο του αέναου και της νεότητας της ελληνικής φυλής και του ελληνικού Έθνους και με τεκμηριωμένες αποδείξεις δίνει τέλος στις παράλογες απαιτήσεις των Βαλκανίων γειτόνων μας. Τέλος δείχνει πως εμείς, οι Έλληνες, υποτιμήσαμε την πολιτισμική προσφορά του Έθνους μας στην ανθρωπότητα, υπηρετώντας, από άγνοια, προσταγές ιδιοτελών συμφερόντων και πως από τον δρόμο της δημιουργίας και της δράσης περάσαμε σ’ αυτόν της εσωστρέφειας και της ανυποληψίας. Ένα βιβλίο απαραίτητο σε όποιον θέλει να γνωρίζει την πραγματική μας ιστορία.
Subtitle: 
Μύθοι και πραγματικότητα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8100-57-7
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ψαράς Ευάγγελος γεννήθηκε στον Κοκκινοπηλό Ολύμπου, αλλά μεγάλωσε και ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Τις γυμνασιακές και πανεπιστημιακές του σπουδές τις έκανε στη Θεσσαλονίκη και στο Μαθηματικό τμήμα του Α.Π.Θ. και άσκησε το επάγγελμα του φροντιστή για μικρό χρονικό διάστημα. Γρήγορα το πάθος του για τα βιβλία τον κέρδισε και έτσι το 1978 άνοιξε βιβλιοπωλείο. Μετά από δύο χρόνια δημιούργησε τις εκδόσεις "Δίον - Βιβλία Ψαράς", φιλοδοξώντας να παράγει βιβλία που έλλειπαν από την αγορά βιβλίου. Από το Μάιο του 1998 αναλαμβάνει την έκδοση του περιοδικού "Ελλάνιον Ήμαρ".

Subtitle: 
Μύθοι και πραγματικότητα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8100-57-7
Book pages: 
261
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο