Product

Υγεία ως τα 100

Product

Υγεία, ασθένεια και κοινωνικός δεσμός

Υγεία, αρρώστια, κοινωνία

Κωδικός:
82234
Manufacturer: 
Description: 

Η έκδοση του βιβλίου συμπίπτει με την ανάδυση καίριων προβλημάτων της υγείας και της δημόσιας υγείας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

22,64 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η έκδοση του βιβλίου συμπίπτει με την ανάδυση καίριων προβλημάτων της υγείας και της δημόσιας υγείας σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Πέρα από την όποια συμβολή του στην κατανόηση των επιμέρους ζητημάτων που διαπραγματεύεται, φιλοδοξεί να συμβάλει και στη διερεύνηση των πολιτιστικών ανακατατάξεων (με αφορμή και πεδίο το δίπολο: υγεία και αρρώστια) στις σύγχρονες κοινωνίες, στο βαθμό που θεωρητικο-επιστημονικό υπόβαθρο όλων των αναλύσεων αποτελεί η πολιτιστική κοινωνιολογία, δηλαδή η Κοινωνιολογία που ενδιαφέρεται για τις πολιτιστικές μεταβολές και τα πολιτιστικά πρότυπα, καθώς και για το πεδίο με τον τίτλο: με το "κακό" στον σύγχρονο κόσμο.
Subtitle: 
Τόποι και τρόποι σύμπλεξης
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-402-070-6
Book pages: 
391
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δημοσθένης Αγραφιώτης (γεν. 1946), ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός κινηματογράφου, φωτογράφος και εικαστικός καλλιτέχνης, εργάστηκε ως καθηγητής κοινωνιολογίας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2007. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώθηκαν στις κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις της υγείας, της επιστήμης και της τέχνης.

Subtitle: 
Τόποι και τρόποι σύμπλεξης
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-402-070-6
Book pages: 
391
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο