Product

Υγιεινά και νόστιμα

Product

Υγιεινά ναι, άνοστα όχι

Υγιεινά και νόστιμα

Κωδικός:
128363
Description: 

Σε μια εποχή όπου οι εύκολες, νόστιμες αλλά ανθυγιεινές λύσεις τείνουν να γίνουν καθημερινότητα, το βιβλίο αυτό έρχεται να αντιπροτείνει απολαυστικές και ταυτόχρονα υγιεινές, ισορροπημένες συνταγές.

Φρέσκα υλικά εποχής, ελαιόλαδο και μυρωδικά συνθέτουν ελαφριά και νόστιμα πιάτα για όλους εσάς που δεν κάνετε παραχωρήσεις στην υγεία σας -αλλά ούτε και στη γεύση!

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε μια εποχή όπου οι εύκολες, νόστιμες αλλά ανθυγιεινές λύσεις τείνουν να γίνουν καθημερινότητα, το βιβλίο αυτό έρχεται να αντιπροτείνει απολαυστικές και ταυτόχρονα υγιεινές, ισορροπημένες συνταγές. Φρέσκα υλικά εποχής, ελαιόλαδο και μυρωδικά συνθέτουν ελαφριά και νόστιμα πιάτα για όλους εσάς που δεν κάνετε παραχωρήσεις στην υγεία σας -αλλά ούτε και στη γεύση! Οδηγός μας στο ταξίδι της γεύσης η Σοφία Σκούρα, πρωτοπόρος στον τομέα της μαγειρικής, ιδρύτρια της Οικοκυρικής Σχολής Ρόδου και καθηγήτρια οικιακής οικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία σχεδόν μια ολόκληρη ζωή. Τα εργαστήρια στις Σχολές της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας υπήρξαν τόπος δημιουργίας για τη Σοφία Σκούρα και τις φοιτήτριές της και εκεί δοκιμάστηκαν στην πράξη όλες οι συνταγές που έχει συμπεριλάβει στα βιβλία της. [...]
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-545-0
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σοφία Σκούρα υπήρξε ιδρύτρια της Οικοκυρικής Σχολής Ρόδου, και στη συνέχεια, επί σειρά ετών, καθηγήτρια oικιακής oικονομίας στην Αρσάκειο Παιδαγωγική Ακαδημία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-535-545-0
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
20χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο