Product

Υγιεινή - ασφάλεια στο χώρο εργασίας και προστασία περιβάλλοντος

Product

Υγιεινή διαστροφή

Υγιεινή βιομηχανιών, τροφίμων και φαρμάκων

Κωδικός:
163335
Description: 

Σε αυτό το σύγγραμμα παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της μικροβιολογικής υγιεινής στη βιομηχανία παρασκευής τροφίμων και φαρμάκων καθώς και στοιχεία των αρμοδίων αρχών που εποπτεύουν όλο το εύρος των διαδικασιών ελέγχου.
Η ορθολογική εφαρμογή των επιβεβλημένων αρχών του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Control Point System) και η τήρηση των κανόνων της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP, Good Manufacturing Practice) επεξηγούνται εκτενώς.

35,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σε αυτό το σύγγραμμα παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της μικροβιολογικής υγιεινής στη βιομηχανία παρασκευής τροφίμων και φαρμάκων καθώς και στοιχεία των αρμοδίων αρχών που εποπτεύουν όλο το εύρος των διαδικασιών ελέγχου. Η ορθολογική εφαρμογή των επιβεβλημένων αρχών του συστήματος HACCP (Hazard Analysis Control Point System) και η τήρηση των κανόνων της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής (GMP, Good Manufacturing Practice) επεξηγούνται εκτενώς. Σε ειδικά κεφάλαια αναφέρονται οι διαπιστευμένες μικροβιολογικές εργαστηριακές τεχνικές που θεσπίζονται βάσει των πρωτοκόλλων και της σχετικής νομοθεσίας ή κανονιστικών εγκυκλίων σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές επίπεδο. Στο δεύτερο μέρος αυτού του βιβλίο υπάρχουν χαρακτηριστικά παραδείγματα εφαρμογής του συστήματος HACCP και των κανόνων της Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής(GMP). Το βιβλίο συζητά επίσης την ποιότητα και τα κριτήρια ως τον ακρογωνιαίο λίθο για τη μικροβιολογική αποδοχή των προϊόντων και προτείνει τα μέτρα και τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται και τις επιβαλλόμενες διορθωτικές διαδικασίες σε περίπτωση διαρροής του συστήματος.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-99350-1-Χ
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-99350-1-Χ
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο