Product

Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων και άλλα ειδικά θέματα

Product

Υγιεινή και διατροφολογία

Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στον κλάδο επεξεργασίας του κρέατος

Κωδικός:
60781
0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7678-28-1
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1999
Book ISBN: 
960-7678-28-1
Book pages: 
39
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο