Product

Υπάρχει ένας ευρωπαϊκός δημόσιος χώρος;

Product

Υπάρχει ζωή μετά τα αφεντικά;

Υπάρχει ευτυχισμένος έρωτας;

Κωδικός:
92576
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Εκείνη είχε προετοιμαστεί για μια ερωτική βραδιά· εκείνος για ύπνο. Τον πλησιάζει ορεξάτη· την απομακρύνει κουρασμένος. Του γυρνάει την πλάτη πληγωμένη· την αναζητά μετανιωμένος. Εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά· εκείνος εξοργίζεται.

Η συνέχεια είναι γνωστή: δυνατές φωνές και ξεσπάσματα θυμού. Δάκρυα και κατηγορίες. Η δαμόκλειος σπάθη του "Θα φύγω!".

Τι μας εμποδίζει να απολαύσουμε την ερωτική μας σχέση;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Εκείνη είχε προετοιμαστεί για μια ερωτική βραδιά· εκείνος για ύπνο. Τον πλησιάζει ορεξάτη· την απομακρύνει κουρασμένος. Του γυρνάει την πλάτη πληγωμένη· την αναζητά μετανιωμένος. Εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά· εκείνος εξοργίζεται. Η συνέχεια είναι γνωστή: δυνατές φωνές και ξεσπάσματα θυμού. Δάκρυα και κατηγορίες. Η δαμόκλειος σπάθη του "Θα φύγω!". Τι μας εμποδίζει να απολαύσουμε την ερωτική μας σχέση; Εκείνη και Εκείνος περνούν κρίση, όπως πολλά σύγχρονα ζευγάρια. Ο Guy Corneau υποστηρίζει ότι πρέπει πρώτα απ' όλα να κερδίσουμε το δικαίωμα να είμαστε ο εαυτός μας, τολμώντας να αντιμετωπίσουμε τα "φαντάσματα" του παρελθόντος, για να μπορέσουμε να βιώσουμε έναν ευτυχισμένο έρωτα. Οι σχέσεις μεταξύ γονιών και παιδιών, κυρίως οι σχέσεις πατέρα-κόρης και μητέρας-γιού, η υπερπροστατευτικότητα, η αδιαφορία, η καταπίεση ή η βία που βιώσαμε μέσα στην οικογένεια καθορίζουν άμεσα την επιλογή συντρόφου και επαναλαμβάνονται στο ερωτικό πεδίο.
Subtitle: 
Τι μας εμποδίζει να απολαύσουμε την ερωτική μας σχέση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2143-9
Book pages: 
357
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Gui Corneau είναι ο συγγραφέας του "Pere manquant, fils manque", ενός βιβλίου που δημοσιεύτηκε το 1989, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μεταφράστηκε σε οχτώ γλώσσες. Αναλυτής, οπαδός του Γιουνγκ, αφιερώνεται τώρα στη γραφή και στη διδασκαλία. Δίνει μαθήματα στο Κεμπέκ και πολλές διαλέξεις στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο γύρω από το ζευγάρι και τις οικογενειακές σχέσεις.

Subtitle: 
Τι μας εμποδίζει να απολαύσουμε την ερωτική μας σχέση
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2143-9
Book pages: 
357
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο