Product

Υπέροχη Πρωτοχρονιά

Product

Υπέροχος κόσμος

Υπέροχοι τρόποι να αγαπήσεις ένα παιδί

Κωδικός:
3389
Αuthor: 
Description: 

Η τρυφερή φροντίδα μιας ψυχής...
Το βιβλίο αυτό της Τζούντι Φορντ είναι ένας οδηγός για τους γονείς εκείνους που θέλουν να δείξουν στα παιδιά τους την αγάπη τους με πράξεις και να τους δώσουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή.
Είναι ένα βιβλίο γεμάτο με εκπληκτικές ιδέες και υποστήριξη, γεμάτο με αληθινές ιστορίες γονιών που έχουν δημιουργήσει γερές αγαπημένες οικογένειες. Ένας τρυφερός αλλά και πρακτικός οδηγός για όσους αγαπούν τα παιδιά, που προσφέρει άφθονους τρόπους για να φέρετε περισσότερη αγάπη και γέλιο στη ζωή σας, περισσότερη διασκέδαση και χαρά.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η τρυφερή φροντίδα μιας ψυχής... Το βιβλίο αυτό της Τζούντι Φορντ είναι ένας οδηγός για τους γονείς εκείνους που θέλουν να δείξουν στα παιδιά τους την αγάπη τους με πράξεις και να τους δώσουν το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή. Είναι ένα βιβλίο γεμάτο με εκπληκτικές ιδέες και υποστήριξη, γεμάτο με αληθινές ιστορίες γονιών που έχουν δημιουργήσει γερές αγαπημένες οικογένειες. Ένας τρυφερός αλλά και πρακτικός οδηγός για όσους αγαπούν τα παιδιά, που προσφέρει άφθονους τρόπους για να φέρετε περισσότερη αγάπη και γέλιο στη ζωή σας, περισσότερη διασκέδαση και χαρά.
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7604-27-Χ
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7604-27-Χ
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο