Product

Υπέρτατη γνώση

Product

Υπέρτατο γιατρικό

Υπέρτατη ειρήνη

Κωδικός:
106707
Description: 

H ειρήνη είναι η μητέρα της χαράς και της ευτυχίας. Πρέπει να είναι έκδηλη στις σκέψεις, στα λόγια και στις πράξεις μας. Η ειρήνη που έχει εισχωρήσει στην καρδιά δεν γνωρίζει διακυμάνσεις. Δεν μειώνεται με τη δυστυχία, ούτε αυξάνεται με την ευτυχία. Δεν μπορεί να είναι σήμερα έτσι και αύριο αλλιώς. Αυτή η βίωση της αδιάκοπης ευδαιμονίας είναι η υπέρτατη αληθινή ειρήνη.
Ο Σάι Μπάμπα σ’ αυτό το βιβλίο μας ξαναθυμίζει πώς ν’ αποκτήσουμε αυτή την υπέρτατη εσωτερική ειρήνη και γαλήνη.

7,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

H ειρήνη είναι η μητέρα της χαράς και της ευτυχίας. Πρέπει να είναι έκδηλη στις σκέψεις, στα λόγια και στις πράξεις μας. Η ειρήνη που έχει εισχωρήσει στην καρδιά δεν γνωρίζει διακυμάνσεις. Δεν μειώνεται με τη δυστυχία, ούτε αυξάνεται με την ευτυχία. Δεν μπορεί να είναι σήμερα έτσι και αύριο αλλιώς. Αυτή η βίωση της αδιάκοπης ευδαιμονίας είναι η υπέρτατη αληθινή ειρήνη. Ο Σάι Μπάμπα σ’ αυτό το βιβλίο μας ξαναθυμίζει πώς ν’ αποκτήσουμε αυτή την υπέρτατη εσωτερική ειρήνη και γαλήνη.
Publications Date: 
1991
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σάι Μπάμπα είναι ο Σατυγιαναρυγιάνα Ράζου (Satyanarayana Raju), ένας Ινδός γκουρού γεννημένος το 1926 στο Πουταπάρτι, ένα μικρό χωριό της πολιτείας Άντρα Πραντές της νότιας Ινδίας, και είναι κατά κόσμον γνωστός ως Μπαγκαβάν Σρι Σάτυα Σάι Μπάμπα ( Bhagavan Sri Sathya Sai Baba).

Publications Date: 
1991
Book pages: 
83
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο