Product

Υπαίθριες δραστηριότητες αθλητικής αναψυχής

Product

Υπαίθριο μουσείο υδροκίνησης

Υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, ακραία αθλήματα

Κωδικός:
138836
Description: 

Στόχος του βιβλίου είναι η πλήρης εκπαίδευση των στελεχών και των συνοδών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής και ακραίων αθλημάτων, στα ακόλουθα θέματα :
-Φιλοσοφία και βασικές αρχές των Υπηρεσιών Υπαίθριας Αναψυχής & Περιπέτειας.
-Θεμελιώδης Γνώσεις για τον επιτυχή Σχεδιασμό, Οργάνωση, Υλοποίηση, Αξιολόγηση και Μάρκετινγκ των Υπηρεσιών & Προγραμμάτων Τουρισμού Υπαίθρου.

30,59 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στόχος του βιβλίου είναι η πλήρης εκπαίδευση των στελεχών και των συνοδών υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής και ακραίων αθλημάτων, στα ακόλουθα θέματα : -Φιλοσοφία και βασικές αρχές των Υπηρεσιών Υπαίθριας Αναψυχής & Περιπέτειας. -Θεμελιώδης Γνώσεις για τον επιτυχή Σχεδιασμό, Οργάνωση, Υλοποίηση, Αξιολόγηση και Μάρκετινγκ των Υπηρεσιών & Προγραμμάτων Τουρισμού Υπαίθρου. - Διαχείριση υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής και ακραίων αθλημάτων όπως: Ορεινή Πεζοπορία, Ελεύθερη Κατασκήνωση στη φύση, Προσανατολισμός, Ορεινή Ποδηλασία, Κανόε/καγιάκ, Ράφτινγκ, Τοξοβολία, Εναέριες δραστηριότητες με χρήση σχοινιών. - Προγράμματα Εκπαίδευσης Συνοδών και Δημιουργία Αντίστοιχων Σχολών Εκπαίδευσης. - Πρόληψη και Διαχείριση Επικίνδυνων Καταστάσεων σε ακραία αθλήματα. - Αστική και Ποινική Ευθύνη Συνοδών και Διοργανωτών. Φυσικό Περιβάλλον, Οικολογική Συνείδηση & Τουρισμός Υπαίθρου.
Subtitle: 
Μάνατζμεντ υπηρεσιών & εκπαίδευση στελεχών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8183-73-1
Book pages: 
392
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κουθούρης Χαρίλαος είναι Επίκουρος καθηγητής στο αντικείμενο της "Διοίκησης Αναψυχής" στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, ΜSc, στο Recreation Management, από το Loughborough, και Διδακτορικό τίτλο στο Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Αναψυχής, από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
Θεωρείται πρωτεργάτης της αγοράς της υπαίθριας αναψυχής στη χώρα μας, έχει εργασθεί επί σειρά ετών στο σχεδιασμό, την υλοποίηση προγραμμάτων υπαίθριας αναψυχής και τη διοίκηση αντίστοιχων εταιρειών.
Συμμετέχει στην κατάρτιση προγραμμάτων εκπαίδευσης και την πιστοποίηση στελεχών σε οργανισμούς, όπως: Ο.Ε.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ., ιδιωτικές εταιρείες τουρισμού αναψυχής, ιδιωτικά Ι.Ε.Κ., Αναπτυξιακές εταιρίες, Ευρωπαϊκές Συνεργασίες (Europass, in Adventure Sports). Διδάσκει, σε πανεπιστημιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών, και έχει συγγράψει πλήθος ερευνητικών εργασιών στο Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ της αγοράς του τουρισμού υπαίθρου και του αθλητισμού αναψυχής.

Subtitle: 
Μάνατζμεντ υπηρεσιών & εκπαίδευση στελεχών
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8183-73-1
Book pages: 
392
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο