Product

Υπνωτήριο. Εννιά νυχτικές παραβολές

Product

Υπνωτισμός

Υπνωτίζοντας τη Μαρία

Κωδικός:
149360
Description: 

Ο Ρίτσαρντ Μπαχ, ο συγγραφέας του πασίγνωστου βιβλίου ο "Γλάρος Ιωνάθαν", μετά από χρόνια απουσίας, επιστρέφει με ένα ενδιαφέρον πεζογράφημα με επίκεντρο το αγαπημένο του θέμα: την πραγματοποίηση των ονείρων και των επιθυμιών μας. Ήρωάς του είναι πάλι κάποιος που αγαπά τις πτήσεις, όχι γλάρος αυτή τη φορά, αλλά άνθρωπος.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Ρίτσαρντ Μπαχ, ο συγγραφέας του πασίγνωστου βιβλίου ο "Γλάρος Ιωνάθαν", μετά από χρόνια απουσίας, επιστρέφει με ένα ενδιαφέρον πεζογράφημα με επίκεντρο το αγαπημένο του θέμα: την πραγματοποίηση των ονείρων και των επιθυμιών μας. Ήρωάς του είναι πάλι κάποιος που αγαπά τις πτήσεις, όχι γλάρος αυτή τη φορά, αλλά άνθρωπος. Ο Τζέιμι Φορμπς, ένας έμπειρος πιλότος που διδάσκει πλοήγηση αεροσκαφών, καταφέρνει να βοηθήσει μια γυναίκα να προσγειώσει το Τσέσνα όπου βρίσκεται χωρίς εκείνη να ξέρει να πετάει. Με αφορμή αυτό το περιστατικό, και ενώ διάφορες "συμπτώσεις" τον προβληματίζουν, ο Τζέιμι αναρωτιέται για τη φύση της πραγματικότητας και για τη δύναμη των σκέψεών μας να την υλοποιούν "υπνωτίζοντας" τον εαυτό μας και τους άλλους με τις παραδοχές που επιβάλλει ο πολιτισμός μας, η εποχή μας και το φοβισμένο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης μας. Αντιστρέφοντας τη διαδικασία και αφυπνιζόμενοι, συμπεραίνει και διαπιστώνει εμπράκτως ο Φορμπς, οι φοβίες και οι περιορισμοί που μας κρατούν δέσμιους της ύλης αίρονται και απελευθερωνόμαστε.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-2124-6
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρίτσαρντ Μπαχ είναι συγγραφέας δέκα βιβλίων: Ξένος στο έδαφος - Διπλάνο - Τίποτα κατά τύχη - Γλάρος Ιωνάθαν Λίβινγκστον - Το δώρο των αστεριών - Ψευδαισθήσεις - Τίποτα δεν είναι μακρυά - Γέφυρα παντοτεινής αγάπης και Απόδραση από τη σιγουριά.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-14-2124-6
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο