Product

Υπόκριση θεατρικού λόγου

Product

Υποκριτική και κριτική

ΥποΚριτικά κείμενα

Κωδικός:
120542
Manufacturer: 
Description: 

Ένας καυστικός σχολιασμός της νεοελληνικής κοινωνίας μέσα από σατιρικά κείμενα.
Κείμενα υποΚριτικού στοχασμού πάνω σε έργα και καταστάσεις που αν και ουδέποτε υπήρξαν, φωτογραφίζουν κάποιες φαιδρές και παράλογες όψεις της πραγματικότητας, καλλιτεχνικής και όχι μόνο.

Στομφώδεις και άλογες εκδοχές της Ιστορίας, της λογοτεχνίας, της γλυπτικής, της δειπνοσοφίας, του τραγουδιού, του ποδοσφαίρου και της τηλεοπτικής ενημέρωσης κρίνονται εμβριθώς και με τον δέοντα προς τις περιστάσεις σκωπτικό σεβασμό, σε ένα σατιρικό παιχνίδι κακών προθέσεων.

6,30 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένας καυστικός σχολιασμός της νεοελληνικής κοινωνίας μέσα από σατιρικά κείμενα. Κείμενα υποΚριτικού στοχασμού πάνω σε έργα και καταστάσεις που αν και ουδέποτε υπήρξαν, φωτογραφίζουν κάποιες φαιδρές και παράλογες όψεις της πραγματικότητας, καλλιτεχνικής και όχι μόνο. Στομφώδεις και άλογες εκδοχές της Ιστορίας, της λογοτεχνίας, της γλυπτικής, της δειπνοσοφίας, του τραγουδιού, του ποδοσφαίρου και της τηλεοπτικής ενημέρωσης κρίνονται εμβριθώς και με τον δέοντα προς τις περιστάσεις σκωπτικό σεβασμό, σε ένα σατιρικό παιχνίδι κακών προθέσεων.
Subtitle: 
Σατιρικό παιχνίδι κακών προθέσεων
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89453-7-2
Book pages: 
76
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Νίκος Κουνενής γεννήθηκε το 1957. Είναι εκπαιδευτικός, πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει δημοσιεύσει άρθρα, σατιρικά κείμενα και βιβλιοκριτικές στον περιοδικό Τύπο. Βιβλία του: "Δημόσια εγγραφή" (Κοχλίας 2002), "Πρωταγόρας-Γοργίας: Η σοφιστική τομή" (Σαββάλας, 2002), "Ζωντανή σύνδεση" (Κοχλίας, 2003), "Ω του θαύματος!" (Μεταίχμιο, 2006), "Ο μύθος του Ηρακλή Σπίλου" (Μεταίχμιο, 2009) κ.ά.

Subtitle: 
Σατιρικό παιχνίδι κακών προθέσεων
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89453-7-2
Book pages: 
76
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο