Product

Υποβολείο

Product

Υποβρύχια

Υποβολή

Κωδικός:
116493
Manufacturer: 
Description: 

Η υποβολή αρχίζει από την παιδική μας ηλικία. Οι λέξεις μοιάζουν με σταλαγματιές νερού, αλλά το νερό μπορεί ν' ανοίξει μια τρύπα στον σκληρότερο γρανίτη, ενώ οι υποβολές μοιάζουνε περισσότερο με λιωμένο κερί. Σταλαγματιές που κολλάνε και ενσωματώνονται με το αντικείμενο πάνω στο οποίο πέφτουν, ώσπου να το σκεπάσουν ολότελα με τη σκληρή τους κρούστα. Κι έτσι στο τέλος, ο νους των παιδιών είναι μόνο το σύνολο αυτών των υποβολών, κι αυτές οι υποβολές είναι το σύνολο του νου του κάθε παιδιού και όχι μόνο απλώς παιδιού: αυτό το περιεχόμενο θα το διατηρήσει και στην ενήλικη φάση του.

14,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η υποβολή αρχίζει από την παιδική μας ηλικία. Οι λέξεις μοιάζουν με σταλαγματιές νερού, αλλά το νερό μπορεί ν' ανοίξει μια τρύπα στον σκληρότερο γρανίτη, ενώ οι υποβολές μοιάζουνε περισσότερο με λιωμένο κερί. Σταλαγματιές που κολλάνε και ενσωματώνονται με το αντικείμενο πάνω στο οποίο πέφτουν, ώσπου να το σκεπάσουν ολότελα με τη σκληρή τους κρούστα. Κι έτσι στο τέλος, ο νους των παιδιών είναι μόνο το σύνολο αυτών των υποβολών, κι αυτές οι υποβολές είναι το σύνολο του νου του κάθε παιδιού και όχι μόνο απλώς παιδιού: αυτό το περιεχόμενο θα το διατηρήσει και στην ενήλικη φάση του. Σε όλη του τη ζωή, ο νους που κρίνει και επιθυμεί και αποφασίζει θα είναι ρυθμισμένος μόνο από αυτές τις υποβολιμαίες σκέψεις ή ιδέες...
Subtitle: 
Η υποβολή και ο ρόλος της στην κοινωνική ζωή των ανθρώπων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8330-56-4
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Καραφουλίδης γεννήθηκε στο Οχυρό της Δράμας. Είναι ιδιαίτερα γνωστός ως χειρομάντης, ψυχοερευνητής και συγγραφέας βιβλίων παραψυχολογίας. Προκειμένου να συλλέξει στοιχεία για τις έρευνές του, ταξίδεψε σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής. Επιπλέον, έμεινα αρκετά χρόνια στο Θιβέτ και στην Ινδία όπου μελέτησε τη χειρομαντεία και εξασκήθηκε σ' αυτήν. Κατόπιν περιπλανήθηκε στην Αφρική και στη Νότια Αμερική, όπου μυήθηκε στον αποκρυφισμό και στη μαγεία. Τιμήθηκε με χρυσά μετάλλια, διπλώματα και άλλες διακρίσεις. Είναι ισόβιο μέλος του Ινστιτούτου Μεταφυσικών Σπουδών της Βομβάης, μέλος της Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών του Λονδίνου, επίτιμος διδάκτωρ του Βορειο-αφρικανικού Ινστιτούτου Μεταφυσικών Σπουδών, μέλος της Ένωσης Ψυχοερευνητών του Καΐρου και της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχικών Ερευνών, καθώς επίσης πρόεδρος του Κέντρου Ψυχικών Ερευνών. Συνεργάζεται με εφημερίδες και περιοδικά και έχει λάβει επανειλημμένα μέρος σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Subtitle: 
Η υποβολή και ο ρόλος της στην κοινωνική ζωή των ανθρώπων
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8330-56-4
Book pages: 
173
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο