Product

Υπόθεση ζωής

Product

Υπόθεση Κ.Κ. Το τράνταγμα του λαβύρινθου

Υπόθεση Ιησούς

Κωδικός:
135816
Manufacturer: 
Description: 

Παρόλο τον σχετικά μικρό του όγκο, στο βιβλίο αυτό εξετάζονται όλες οι πτυχές του μεγαλύτερου θέματος, που απασχόλησε 20 αιώνες τώρα ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία: Το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Ποιος τάχα είναι ο Ιησούς; Υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο; Αν υπήρξε, πώς μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα γι΄ Αυτόν; Ποιες είναι οι πηγές; Από πού θα αντλήσουμε τις πληροφορίες; Γιατί -και από πότε- άρχισε η αμφισβήτηση για τον Ιησού; Τι μπορούμε να ξέρουμε γι΄ αυτό το πρόσωπο; Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί, γιατί δίνει ολοκληρωμένη απάντηση σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε σκεπτόμενον άνθρωπο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Παρόλο τον σχετικά μικρό του όγκο, στο βιβλίο αυτό εξετάζονται όλες οι πτυχές του μεγαλύτερου θέματος, που απασχόλησε 20 αιώνες τώρα ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία: Το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Ποιος τάχα είναι ο Ιησούς; Υπήρξε ως ιστορικό πρόσωπο; Αν υπήρξε, πώς μπορούμε να γνωρίζουμε περισσότερα γι΄ Αυτόν; Ποιες είναι οι πηγές; Από πού θα αντλήσουμε τις πληροφορίες; Γιατί -και από πότε- άρχισε η αμφισβήτηση για τον Ιησού; Τι μπορούμε να ξέρουμε γι΄ αυτό το πρόσωπο; Ένα βιβλίο που πρέπει να διαβαστεί, γιατί δίνει ολοκληρωμένη απάντηση σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε σκεπτόμενον άνθρωπο. Ο ειλικρινής ερευνητής θάρθει αντιμέτωπος με την Αλήθεια, που είναι το Ίδιο Πρόσωπο του Ιησού Χριστού.
Subtitle: 
Ένας καλοφτιαγμένος μύθος; Επαναστάτης, μάγος, λαοπλάνος ή τι;
Publications Date: 
1990
Book pages: 
58
Book Dimensions: 
21χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σπύρος Φίλος σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στην Ελλάδα, με μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, στη φιλοσοφία, κοινωνιολογία, θεολογία, ψυχολογία. Πρώην δημόσιος υπάλληλος, διευθυντής στο Υπουργείο Εξωτερικών, έγγαμος και πατέρας πέντε παιδιών.

Subtitle: 
Ένας καλοφτιαγμένος μύθος; Επαναστάτης, μάγος, λαοπλάνος ή τι;
Publications Date: 
1990
Book pages: 
58
Book Dimensions: 
21χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο