Product

Φαγκάλα, το σπίτι της αγάπης

Product

Φάε με

Φάδερ ημών

Κωδικός:
104483
Manufacturer: 
Description: 

O Τζες μαζεύει δώδεκα εντυπωσιακές μαθήτριες κι αρχίζει να περιπλανιέται στην υφήλιο διδάσκοντας μεγάλες αλήθειες για την ψηφιακή ευσέβεια, το θρησκευτικό μάνατζμεντ και το ντιζάιν εσωτερικών κόσμων, φιλοδοξώντας να εντάξει δυναμικά τη θρησκεία στο γήινο λάιφ στάιλ. Οι παγκόσμιες ισορροπίες ανατινάσσονται και η ιστορία του πολιτισμού ξαναγράφεται - ψηφιακά αυτή τη φορά.

17,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

O Τζες μαζεύει δώδεκα εντυπωσιακές μαθήτριες κι αρχίζει να περιπλανιέται στην υφήλιο διδάσκοντας μεγάλες αλήθειες για την ψηφιακή ευσέβεια, το θρησκευτικό μάνατζμεντ και το ντιζάιν εσωτερικών κόσμων, φιλοδοξώντας να εντάξει δυναμικά τη θρησκεία στο γήινο λάιφ στάιλ. Οι παγκόσμιες ισορροπίες ανατινάσσονται και η ιστορία του πολιτισμού ξαναγράφεται - ψηφιακά αυτή τη φορά. Το Παρίσι μετατρέπεται σε μοντέρνους Αγίους Τόπους, το Hotel Ritz σε μια άνετη και λειτουργική φάτνη, ενώ ο Τζωρτζ Μπους θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για Ηρώδης. Τελικά ο μικρότερος θεάνθρωπος εξελίσσεται στον απόλυτο σταρ. Δίνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση, φωτογραφίζεται για την Vogue και ερωτεύεται μια ασήμαντη πιτσιρίκα. Ο Πανάγαθος στον ουρανό παθαίνει εγκεφαλικό μ' όλ' αυτά που συμβαίνουν "εκεί κάτω", ανακαλύπτοντας με τρόμο το αυτονόητο: ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν κάνει την πάπια! - και ότι με το σταυρό στο χέρι δεν καταφέρνεις πλέον τίποτα αν ο σταυρός δεν είναι Cartier...
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-417-9
Book pages: 
457
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Μάνος Boυράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο εντελώς ξαφνικά, πράγμα που του άλλαξε τελείως τα σχέδια και τον έκανε να στραφεί στην ιδιωτική τηλεόραση για να το ξεπεράσει. Σπούδασε στο Μόναχο, αλλά για ανεξιχνίαστους λόγους τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται ως δημοσιογράφος στην Αθήνα. Του αρέσουν τρία πράγματα - όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά: ο Αύγουστος μετά τις εφτά τ' απόγευμα, ο Εl jardin de las Delicias και η φάβα.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-417-9
Book pages: 
457
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο