Product

Φάδερ ημών

Product

Φάε τη σούπα σου και τσιμουδιά

Φάε με

Κωδικός:
121767
Manufacturer: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο, του οποίου ο τίτλος θυμίζει την "Αλίκη" του Λιούις Κάρολ, είναι ένα μυθιστόρημα πνευματικών περιπετειών και ταυτόχρονα ένα χρονικό με εντελώς ιδιαίτερο χαρακτήρα.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αυτό το βιβλίο, του οποίου ο τίτλος θυμίζει την "Αλίκη" του Λιούις Κάρολ, είναι ένα μυθιστόρημα πνευματικών περιπετειών και ταυτόχρονα ένα χρονικό με εντελώς ιδιαίτερο χαρακτήρα. Πολύς κόσμος στριμώχνεται στο εστιατόριο της Μιριάμ: ένας ερωτευμένος ανθοπώλης, νεαρές φιλόσοφοι, τα παιδιά της γειτονιάς, ακόμα κι αυτός ο αγρότης του οποίου οι γνώσεις για τα φυτά μοιάζουν ατελεύτητες. Όλοι συμμετέχουν στην ίδια λαμπερή, μυστηριώδη ανθρώπινη κωμωδία: στον κόσμο της Agnes Desarthe. Έναν κόσμο, όπου το όνειρο και η πραγματικότητα μπλέκονται, όπου οι αγνοούμενοι επιστρέφουν και ο πόθος ταξιδεύει.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-63-9
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Agnes Desarthe γεννήθηκε το 1966 σε μια οικογένεια όπου μιλούσαν ρώσικα, αραβικά και γίντις. Από πολύ μικρή παθιάστηκε με το γράψιμο: μυθιστορήματα, παιδικά βιβλία, θεατρικά έργα, τραγούδια. Ασχολείται επίσης με τη δημοσιογραφία (εφημερίδα "Le Monde"), το ραδιόφωνο ("France-Culture") και τη μετάφραση, η οποία αποτελεί γι' αυτήν ένα πεδίο δοκιμών για τη συγγραφή. Το 1996 τιμήθηκε με το Βραβείο Femina.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-63-9
Book pages: 
330
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο