Product

Φάκελος Σνόουντεν

Product

Φάκελος "τι τρώμε"

Φάκελος Τ.Μ.Τ.

Κωδικός:
171754
Description: 

Σκοπός της έκδοσης του βιβλίου " Ο Φάκελος της ΤΜΤ" είναι να διαφωτίσει τόσο τη σημερινή όσο και τη μέλλουσα γενιά για το ρόλο της τρομοκρατικής οργάνωσης ΤΜΤ στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου.

Αφορμή να εκδόσω το βιβλίο αυτό στάθηκαν οι αποκαλύψεις των ιδρυτών της ΤΜΤ που για πρώτη φορά είδαν το φως της δημοσιότητας.

11,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σκοπός της έκδοσης του βιβλίου " Ο Φάκελος της ΤΜΤ" είναι να διαφωτίσει τόσο τη σημερινή όσο και τη μέλλουσα γενιά για το ρόλο της τρομοκρατικής οργάνωσης ΤΜΤ στη σύγχρονη ιστορία της Κύπρου. Αφορμή να εκδόσω το βιβλίο αυτό στάθηκαν οι αποκαλύψεις των ιδρυτών της ΤΜΤ που για πρώτη φορά είδαν το φως της δημοσιότητας. Στις σελίδες που ακολουθούν θα αναφερθούμε στις αφηγήσεις Τούρκων και τουρκοκυπρίων ηγετικών στελεχών της οργάνωσης, οι οποίες αποτελούν και μια απάντηση σ' αυτούς που συστηματικά και εκ προθέσεως αλλοιώνουν τα γεγονότα της εποχής εκείνης, ανάλογα με τα συμφέροντα που επιβάλλουν οι θώκοι που σήμερα κατέχουν και τα μεταδίδουν διαστρεβλωμένα. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
9963-8306-0-9
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
9963-8306-0-9
Book pages: 
270
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο