Product

Σκιά Πάνω Από Την Βαβυλώνα

Product

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΕΝΜΠΕΡΓΚ

Φίλα Τα Κορίτσια

Κωδικός:
32513P
Συγγραφέας: 
Description: 

Δύο στυγεροί δολοφόνοι σπέρνουν τη βία και τη φρίκη από τη μια ακτή των ΗΠΑ ως την άλλη. Ο "Καζανόβας" απάγει νεαρές κοπέλες από Κολέγια του Νότου. Ο "Τζέντλεμαν" τρομοκρατεί το Λος Άντζελες. Και το χειρότερο είναι ότι το FBI πιστεύει πως επικοινωνούν μεταξύ τους. Φαίνεται σαν να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Ίσως ακόμη και να συνεργάζονται. Ωστόσο ο ένας από τους δύο διέπραξε ένα πολύ σοβαρό λάθος: απήγαγε την αγαπημένη ανηψιά του ντετέκτιβ της Αστυνομίας της Ουάσιγκτον Άλεξ Κρος.

10,00 €
Δύο στυγεροί δολοφόνοι σπέρνουν τη βία και τη φρίκη από τη μια ακτή των ΗΠΑ ως την άλλη. Ο "Καζανόβας" απάγει νεαρές κοπέλες από Κολέγια του Νότου. Ο "Τζέντλεμαν" τρομοκρατεί το Λος Άντζελες. Και το χειρότερο είναι ότι το FBI πιστεύει πως επικοινωνούν μεταξύ τους. Φαίνεται σαν να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον. Ίσως ακόμη και να συνεργάζονται. Ωστόσο ο ένας από τους δύο διέπραξε ένα πολύ σοβαρό λάθος: απήγαγε την αγαπημένη ανηψιά του ντετέκτιβ της Αστυνομίας της Ουάσιγκτον Άλεξ Κρος. Ο Κρος, έχοντας φτάσει στα όρια της αντοχής του με την τελευταία υπόθεση, δεν έχει καμιά διάθεση να κυνηγήσει άλλον ένα δολοφόνο. Όμως δεν του μένει άλλη επιλογή. Αυτή τη φορά πρόκειται για προσωπική υπόθεση...
Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1997
Αριθ. Σελίδων: 
512
Διαστάσεις Βιβλίου: 
18x12
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1

Kαθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Βrown-ΗΠΑ. Είναι ένας από τους καλύτερους ειδικούς στην αμερικανική ιστορία και τις αμερικανικές πολιτικές.

Language: 
Ημερομηνία Έκδοσης : 
1997
Αριθ. Σελίδων: 
512
Διαστάσεις Βιβλίου: 
18x12
Τόπος Έκδοσης: 
Αθήνα
Βιβλιοδεσία: 
Μαλακό εξώφυλλο
Αριθ. Τόμων: 
1