Product

Φαντασματάκια χρώματα

Product

Φανταστείτε το μέλλον σας σε μια πόλη που αλλάζει

Φαντάσου την ειρήνη

Κωδικός:
94265
Description: 

Οι εκδόσεις Νίκας και η UNICEF παρουσιάζουν ένα βιβλίο εικονογραφημένο από τον Βλάντιμιρ Ραντάνσκι και γραμμένο από παιδιά, για τα παιδιά όλου του κόσμου.
Το δώρο της ειρήνης ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια των πιο ευρηματικών και ευφάνταστων μικρών "συγγραφέων".
Παιδιά ηλικίας 8 έως 10 ετών απ' όλο τον κόσμο "ζωγραφίζουν" την ειρήνη με το δικό τους τρόπο. Με αφοπλιστική αμεσότητα και φαντασία περιγράφουν τις εικόνες, τους ήχους, τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τις αισθήσεις που τους φέρνει στο μυαλό το άκουσμα της λέξης "ειρήνη".

9,62 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι εκδόσεις Νίκας και η UNICEF παρουσιάζουν ένα βιβλίο εικονογραφημένο από τον Βλάντιμιρ Ραντάνσκι και γραμμένο από παιδιά, για τα παιδιά όλου του κόσμου. Το δώρο της ειρήνης ξεδιπλώνεται μέσα από τα μάτια των πιο ευρηματικών και ευφάνταστων μικρών "συγγραφέων". Παιδιά ηλικίας 8 έως 10 ετών απ' όλο τον κόσμο "ζωγραφίζουν" την ειρήνη με το δικό τους τρόπο. Με αφοπλιστική αμεσότητα και φαντασία περιγράφουν τις εικόνες, τους ήχους, τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τις αισθήσεις που τους φέρνει στο μυαλό το άκουσμα της λέξης "ειρήνη". Ένα πολύχρωμο όνειρο που όλοι μοιραζόμαστε, ζωντανεύει σε 24 σελίδες που στέλνουν το μήνυμα της ειρήνης σε κάθε γωνιά της γης.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-296-122-8
Book pages: 
24
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-296-122-8
Book pages: 
24
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο