Product

Φενγκ Σούι σε 10 απλά μαθήματα

Product

Φενγκ Σούι σετ

Φενγκ Σούι σε 10 λεπτά

Κωδικός:
119764
Αuthor: 
Description: 

Μετατρέψτε την ακαταστασία σε πλούτο σε 10 λεπτά!
Το φενγκ σούι, η αρχαία κινεζική τέχνη της χωροθέτησης, έχει την ικανότητα να επηρεάζει θετικά την ερωτική σας ζωή, την οικονομική σας κατάσταση, την υγεία και την ευτυχία σας. Τώρα πια είναι ευκολότερο από ό,τι πιστεύατε να επωφεληθείτε από αυτή την καταπληκτική τέχνη που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες! Με λίγες μόνο απλές και διασκεδαστικές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας τα οφέλη της θα γίνουν εμφανή.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μετατρέψτε την ακαταστασία σε πλούτο σε 10 λεπτά! Το φενγκ σούι, η αρχαία κινεζική τέχνη της χωροθέτησης, έχει την ικανότητα να επηρεάζει θετικά την ερωτική σας ζωή, την οικονομική σας κατάσταση, την υγεία και την ευτυχία σας. Τώρα πια είναι ευκολότερο από ό,τι πιστεύατε να επωφεληθείτε από αυτή την καταπληκτική τέχνη που χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες! Με λίγες μόνο απλές και διασκεδαστικές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας τα οφέλη της θα γίνουν εμφανή.
Subtitle: 
Εύκολες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-442-910-8
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Skye Alexander έχει συγγράψει δύο βιβλία αστρολογίας, το "Magickal Astrology" και το "Planets in Signs", καθώς και ένα μυθιστόρημα μυστηρίου, το "Hidden Agenda". Έχει γράψει επίσης κείμενα για το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, για περιοδικά και εφημερίδες, ενώ έχει εκδώσει και ανθολογίες. Εργαζόταν ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων πάνω από δώδεκα χρόνια και χρησιμοποιεί το φενγκ σούι από το 1987. Ζει στο Γκλούσεστερ της Μασαχουσέτης.

Subtitle: 
Εύκολες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού σας
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-442-910-8
Book pages: 
254
Book Dimensions: 
15χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο