Product

Φιλί ζωής

Product

Φιλί της σκιάς

Φιλί στη θαλάμη

Κωδικός:
125469
Manufacturer: 
Description: 

Μάριος Καρτίνης. Αστρολόγος-χαρτομάντης. Τυχοδιώκτης. Βλέπει τ' άστρα μέσα από ένα ημιυπόγειο δυάρι στην Κυψέλη. Τα βλέπει και τα διαβάζει για λογαριασμό των πελατών του, στους οποίους πουλά κλεφτές ματιές στο μέλλον μέσα από την κλειδαρότρυπα του χρόνου. Ή τουλάχιστον έτσι τους έχει πείσει...

Μια καινούρια πελάτισσα, η Καίτη, μπαίνει σφήνα στη ζωή του. Τον γοητεύει. Και του αφήνει στα χέρια ένα κομπολόι από φόνους, τους οποίους ο αστρολόγος προσπαθεί να εξιχνιάσει.

14,68 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μάριος Καρτίνης. Αστρολόγος-χαρτομάντης. Τυχοδιώκτης. Βλέπει τ' άστρα μέσα από ένα ημιυπόγειο δυάρι στην Κυψέλη. Τα βλέπει και τα διαβάζει για λογαριασμό των πελατών του, στους οποίους πουλά κλεφτές ματιές στο μέλλον μέσα από την κλειδαρότρυπα του χρόνου. Ή τουλάχιστον έτσι τους έχει πείσει... Μια καινούρια πελάτισσα, η Καίτη, μπαίνει σφήνα στη ζωή του. Τον γοητεύει. Και του αφήνει στα χέρια ένα κομπολόι από φόνους, τους οποίους ο αστρολόγος προσπαθεί να εξιχνιάσει. Μάριος Καρτίνης. Μια μοναχική φιγούρα, που γλιστρά στους βρόμικους δρόμους της μεγάλης πόλης. Ένα σύγχρονο, ιδιόμορφο νουάρ μυθιστόρημα, μπουνιά και χάδι στην κοιλιά της Αθήνας.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-211-858-Χ
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Κουτσούκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Μένει στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-211-858-Χ
Book pages: 
242
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο