Product

Φιλοσοφία και κόσμος

Product

Φιλοσοφία και μουσική

Φιλοσοφία και μεθοδολογία ψυχιατρικής, κλινικής ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας

Κωδικός:
114166
Manufacturer: 
Description: 

Ψυχιατρική, Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία συνιστούν ανθηρά και λίαν συναρπαστικά πεδία έρευνας και γνώσης, στα οποία ακριβώς εδράζεται η επαγγελματική άσκηση της τέχνης του ψυχικού θεραπεύειν. Πέραν της τεράστιας και δικαιολογημένα αμφιλεγόμενης κοινωνικής σπουδαιότητας της επαγγελματικής άσκησης τους, τα θεμέλια των εν λόγω πεδίων βρίθουν φιλοσοφικών - οντολογικών, γνωσιολογικών, μεθοδολογικών και οπωσδήποτε ηθικών - παραδοχών.

18,02 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ψυχιατρική, Κλινική Ψυχολογία και Ψυχοθεραπεία συνιστούν ανθηρά και λίαν συναρπαστικά πεδία έρευνας και γνώσης, στα οποία ακριβώς εδράζεται η επαγγελματική άσκηση της τέχνης του ψυχικού θεραπεύειν. Πέραν της τεράστιας και δικαιολογημένα αμφιλεγόμενης κοινωνικής σπουδαιότητας της επαγγελματικής άσκησης τους, τα θεμέλια των εν λόγω πεδίων βρίθουν φιλοσοφικών - οντολογικών, γνωσιολογικών, μεθοδολογικών και οπωσδήποτε ηθικών - παραδοχών. Στο ανά χείρας έργο επιχειρείται η διεξοδική ανασκαφή, η κριτική ανάλυση και η αυστηρή συστηματοποίηση των προηγούμενων θεμελιωδών παραδοχών, καθώς και η εξίσου αυστηρή και συστηματική ανασκόπηση της ολότητας των σύγχρονων βασικών γνώσεών μας στα πεδία της Ψυχιατρικής, της Κλινικής Ψυχολογίας και της Ψυχοθεραπείας. Η σαφήνεια, πληρότητα και συστηματικότητά του, καθιστούν το βιβλίο ιδανικό εγχειρίδιο για φοιτητές, σπουδαστές ή επαγγελματίες αναγνώστες και αναγνώστριες των προαναφερθέντων θεωρητικών ή πρακτικών πεδίων.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7901-62-2
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Ουλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο. Σπούδασε Ιατρική στην Αθήνα και Ψυχιατρική στη Γαλλία. Διδάκτωρ Ψυχιατρικής και Φιλοσοφίας των Επιστημών, εργάζεται από το 1989 στην Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (Αιγινήτειο Νοσοκομείο). Έχει δημοσιεύσει 100 περίπου μελέτες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά και βιβλία.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-7901-62-2
Book pages: 
337
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο