Product

Φιλοσοφικά ρεύματα ΙΙ

Product

Φιλοσοφικά ρεύματα της εποχής μας

Φιλοσοφικά ρεύματα και φιλοσοφία του δικαίου στην αρχαιότητα και στον μεσαίωνα

Κωδικός:
90880
Description: 

Ο στόχος αυτού του εκλαϊκευμένου βιβλίου που τιτλοφορείται "Φιλοσοφικά ρεύματα και φιλοσοφία του δικαίου στην αρχαιότητα και στον μεσαίωνα", είναι τριπλός.
Η πρώτη του φιλοδοξία είναι να παραθέσει τα βιογραφικά στοιχεία των σπουδαιότερων φιλόσοφων της αρχαίας και μεσαιωνικής εποχής, έτσι ώστε να διευκολύνει τους ιστορικούς της φιλοσοφίας του μέλλοντος να γνωρίσουν καλύτερα τον τρόπο σκέψης, όσο και την προσωπικότητα των μεγάλων σοφών του παρελθόντος.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο στόχος αυτού του εκλαϊκευμένου βιβλίου που τιτλοφορείται "Φιλοσοφικά ρεύματα και φιλοσοφία του δικαίου στην αρχαιότητα και στον μεσαίωνα", είναι τριπλός. Η πρώτη του φιλοδοξία είναι να παραθέσει τα βιογραφικά στοιχεία των σπουδαιότερων φιλόσοφων της αρχαίας και μεσαιωνικής εποχής, έτσι ώστε να διευκολύνει τους ιστορικούς της φιλοσοφίας του μέλλοντος να γνωρίσουν καλύτερα τον τρόπο σκέψης, όσο και την προσωπικότητα των μεγάλων σοφών του παρελθόντος. Η δεύτερη του επιδίωξη είναι να παρουσιάσει μια καλή εισαγωγή στα κυριότερα φιλοσοφικά ρεύματα των δυο τόσο σημαντικών περιόδων για την εξέλιξη της ανθρώπινης σκέψης, της αρχαιότητας και του Μεσαίωνα. Η τρίτη του προσπάθεια είναι να παρουσιάσει μια καθαρή και συνεκτική εικόνα της φιλοσοφίας του δικαίου, από την πρώτη στιγμή της γενέσεως της μέσα στον χρόνο, έως τις ύστατες ανταύγειες της μεσαιωνικής εποχής. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-343-759-Χ
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-343-759-Χ
Book pages: 
160
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο