75 γλυκές και λαχταριστές προτάσεις γεμάτες φρούτα, με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.
"Θα έλεγε κανείς πως κάθε φρούτο ξεχωριστά, αλλά και όλα μαζί, είναι ένα πλατύ χαμόγελο του Δημιουργού στα πλάσματά του. Είναι η πολύχρωμη απεικόνιση στιγμών ζωής, μα και ολόκληρης της ζωής... της ζωής μας.
Στιγμές (και ζωές) γλυκές αλλά και ξινές, ακόμη και στιφές, που αργούν να φύγουν από τη γεύση. Στιγμές που άλλους τους ενθουσιάζουν και άλλους τους αποθαρρύνουν. Στιγμές κατακόκκινες, γεμάτες πυρκαγιά, και στιγμές αχνοκίτρινες, πλημμυρισμένες με κρυφές υποσχέσεις... [...]
Κάθε φρούτο είναι και μια πρόκληση, και για όσους με ξέρουν..., οι προκλήσεις δεν με αφήνουν αδιάφορο."
Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη... γλυκιά ζωή.