Product

Φροντίζω τον κήπο γρήγορα εύκολα σωστά

Product

Φροντίσματα αρχαιοελληνικής και νεοελληνικής λογοτεχνίας

Φρόντισε το σώμα σου, θεράπευσε το νου

Κωδικός:
117932
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Το βιβλίο "Φρόντισε το σώμα σου, θεράπευσε το νου" προσφέρει τις απαραίτητες τεχνικές και συμβουλές για να αποκτήσετε τον έλεγχο της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Οι εντυπωσιακές θεραπευτικές επιτυχίες σε περισσότερες από 2.500 περιπτώσεις ασθενών με παθήσεις που ποικίλλουν από αλλεργίες έως διάφορες μορφές καρκίνου αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα αυτής της νέας επιστημονικής προσέγγισης του νου και του σώματος, καθώς και τη δύναμη της να αλλάξει τη ζωή σας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Φρόντισε το σώμα σου, θεράπευσε το νου" προσφέρει τις απαραίτητες τεχνικές και συμβουλές για να αποκτήσετε τον έλεγχο της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Οι εντυπωσιακές θεραπευτικές επιτυχίες σε περισσότερες από 2.500 περιπτώσεις ασθενών με παθήσεις που ποικίλλουν από αλλεργίες έως διάφορες μορφές καρκίνου αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα αυτής της νέας επιστημονικής προσέγγισης του νου και του σώματος, καθώς και τη δύναμη της να αλλάξει τη ζωή σας. Το βιβλίο "Φρόντισε το σώμα σου, θεράπευσε το νου" εμπνέει και κινητοποιεί, καθησυχάζει και παρηγορεί. Παράλληλα, αποτελεί ένα πρακτικό εγχειρίδιο που θα καθοδηγήσει τα βήματα σας προς μία νέα αντίληψη των εννοιών "ασθένεια" και "υγεία", ενώ θα σας ωθήσει να αναλάβετε έναν ενεργό ρόλο στη διαδικασία της αυτοΐασης.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-326-2
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Dr. Joan Borysenko είναι μια παγκοσμίως καταξιωμένη κυτταρική βιολόγος, ψυχοθεραπεύτρια, δασκάλα διαλογισμού και πρωτοπόρος της "ψυχοανοσολογίας". Συνιδρύτρια και τέως διευθύντρια της Mind/Body Clinic της Νέας Αγγλίας είναι, επίσης, ιδρύτρια και πρόεδρος της Mind/Body Health Sciences και συγγραφέας πολλών βιβλίων. Το μεγάλο διεθνές Best Seller "Minding the Body, Mending the Mind" βοήθησε χιλιάδες ασθενείς να βελτιώσουν τη σωματική τους υγεία χρησιμοποιώντας τη Δύναμη του Νου.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-364-326-2
Book pages: 
284
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο