Product

Φτερωτά ταξίδια στον ήλιο

Product

Φτερωτό μπαλάκι

Φτερωτή συνάντηση

Κωδικός:
133874
Description: 

Η "Φτερωτή συνάντηση" είναι το σμίξιμο ιστοριών, καταστάσεων και προσώπων σ' ένα μη τόπο, έναν ουτότοπο. Ένα fusion πληγωμένο κορίτσι, αφημένο στα χέρια μιας ψαλιδόχερης κομμώτριας. Ο Αλίτης, ένα λατόμος που ζει στη Δονούσα και το ένοχο μυστικό του. Ένας μυθομανής, επιδειξίας μποξέρ και δυο γυναίκες σφιχταγκαλιασμένες κάτω από μία επιγραφή με χαμένα γράμματα. Ένας σταφιδοπαραγωγός και η αγωνία του στην θέα ανεπίδοτων γραμμάτων. Μια φούστα που άντεξε στη φυσηξιά και δυο διαφορετικά κοχύλια.

10,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η "Φτερωτή συνάντηση" είναι το σμίξιμο ιστοριών, καταστάσεων και προσώπων σ' ένα μη τόπο, έναν ουτότοπο. Ένα fusion πληγωμένο κορίτσι, αφημένο στα χέρια μιας ψαλιδόχερης κομμώτριας. Ο Αλίτης, ένα λατόμος που ζει στη Δονούσα και το ένοχο μυστικό του. Ένας μυθομανής, επιδειξίας μποξέρ και δυο γυναίκες σφιχταγκαλιασμένες κάτω από μία επιγραφή με χαμένα γράμματα. Ένας σταφιδοπαραγωγός και η αγωνία του στην θέα ανεπίδοτων γραμμάτων. Μια φούστα που άντεξε στη φυσηξιά και δυο διαφορετικά κοχύλια. Μια καταπράσινη γυναίκα, ένα μονοσάνδαλος γαμπρός και ο γάμος τους στην μπανανοφυτεία. Τα πρόσωπα συναντιούνται φτερωτά στον απέραντο χώρο-χρόνο των μύθων και της φαντασίας. Γεννημένα μυστηριωδώς, χωρίς κανένα προηγούμενο, ανοικοδομούν την πραγματικότητα με τα υλικά του ονείρου.
Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6815-06-4
Book pages: 
105
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ειρήνη Βενιέρη γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα όπου σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Ιστορία Τέχνης. Επίσης σπούδασε Λογοτεχνία Εικοστού Αιώνα και Θεωρία Λογοτεχνίας στην Αγγλία. Σήμερα ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην Αθήνα.

Subtitle: 
Διηγήματα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6815-06-4
Book pages: 
105
Book Dimensions: 
22χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο