Product

Φυσικά Ε΄ δημοτικού

Product

Φυσικά Ε΄δημοτικού: Ερευνώ και ανακαλύπτω

Φυσικά Ε΄ τάξης δημοτικού

Κωδικός:
121002
Manufacturer: 
Description: 

Το παρόν βιβλίο δεν αντικαθιστά αυτό του οργανισμού, ούτε είναι ένα απλό "λυσάρι" για τις ασκήσεις του. Eίναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα του σχολικού βιβλίου της E' τάξης του δημοτικού, καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη μεθοδική και με κατανοητό τρόπο ανάπτυξη της θεωρίας, ώστε ο αναγνώστης να αντιλαμβάνεται με ευκολία τους ορισμούς και τις έννοιες της Φυσικής.

13,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το παρόν βιβλίο δεν αντικαθιστά αυτό του οργανισμού, ούτε είναι ένα απλό "λυσάρι" για τις ασκήσεις του. Eίναι ένα απαραίτητο συμπλήρωμα του σχολικού βιβλίου της E' τάξης του δημοτικού, καθώς έχει δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη μεθοδική και με κατανοητό τρόπο ανάπτυξη της θεωρίας, ώστε ο αναγνώστης να αντιλαμβάνεται με ευκολία τους ορισμούς και τις έννοιες της Φυσικής. Το κάθε κεφάλαιο χωρίζεται σε τρία μέρη: - στο πρώτο υπάρχει η θεωρία, γραμμένη με απλό και παραστατικό τρόπο - στο δεύτερο γίνεται η επεξεργασία των ασκήσεων, των παρατηρήσεων και των συμπερσμάτων του τετραδίου εργασιών - στο τρίτο μέρος δίνουμε ασκήσεις και ερωτήσεις επανάληψης για περισσότερη εξάσκηση. Tο βιβλίο περιέχει ένθετο 16σέλιδο με τις λύσεις και τις απαντήσεις των ασκήσεων και των ερωτήσεων επανάληψης. Aπευθύνεται στους μαθητές, στους γονείς τους, καθώς και στους δασκάλους.
Subtitle: 
Ερευνώ και ανακαλύπτω
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-456-040-9
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σωτήρης Μπαμπατζάνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1971. Είναι εκπαιδευτικός στο Anatolia Elementary School.
Οι ακαδημαϊκές του ιδιότητες είναι αυτές του Δασκάλου και του Θεολόγου.
Έχει επίσης Master στην Ιστορική Θεολογία με ειδίκευση στην Εκκλησιαστική Γραμματεία, καθώς και μία διατριβή υπό κρίση από τη Θεολογική Σχολή του Α.Π.Θ.
Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων και Ευρωπαίων Σκηνοθετών και έχει δουλέψει ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης πάνω από 15 χρόνια με πολλές επιτυχημένες παραστάσεις.
Υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής στο Ορθόδοξο Ίδρυμα Παιδείας και Πολιτισμού και επίσης καλλιτεχνικός και ακαδημαϊκός διευθυντής στην Ακαδημία Τέχνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ όπου και δίδαξε Υποκριτική και Ιστορία Θεάτρου.
Έχει κάνει παιδαγωγικές και θεολογικές μελέτες, έχει γράψει άρθρα και έχει δώσει πολλές ομιλίες.
Είναι επίσης συγγραφέας με ποικίλο περιεχόμενο. Ποίηση (Τα σπασμένα φτερά του ονείρου, εκδ. Έβενος), Θέατρο (Η Αλωσις, Δημήτριος, εκδ. Ζήτη), Σχολικά Βοηθήματα που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ζήτη και πολιτικά κείμενα ως υποψήφιος βουλευτής.
Στο παρελθόν δούλεψε ως καθηγητής των Θρησκευτικών και του Θεάτρου στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο για 2 χρόνια και για 7 χρόνια εργάστηκε ως δάσκαλος στα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια.

Subtitle: 
Ερευνώ και ανακαλύπτω
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-456-040-9
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο