Product

Φυσικά υλικά και χαρτί

Product

Φυσικά, Ερευνώ και ανακαλύπτω Ε΄ δημοτικού

Φυσικά φάρμακα ως εναλλακτική αντιβίωση

Κωδικός:
109372
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τα αντιβιοτικά αναπτύχθηκαν τη δεκαετία του '40 και, τον καιρό εκείνο, χαιρετίστηκαν ως ιατρικό θαύμα για την αντιμετώπιση των βακτηριδιακών λοιμώξεων. Σήμερα αποτελούν τα πιο συχνά χορηγούμενα φάρμακα σε όλο τον κόσμο. Η μαζική κατάχρησή τους, όμως, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, στο βαθμό που η αύξηση των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά μικροοργανισμών, γνωστών και ως "υπερ-μικρόβια" (superbugs), κάνει όλο και περισσότερο κόσμο να απαιτεί εναλλακτικές λύσεις.

14,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα αντιβιοτικά αναπτύχθηκαν τη δεκαετία του '40 και, τον καιρό εκείνο, χαιρετίστηκαν ως ιατρικό θαύμα για την αντιμετώπιση των βακτηριδιακών λοιμώξεων. Σήμερα αποτελούν τα πιο συχνά χορηγούμενα φάρμακα σε όλο τον κόσμο. Η μαζική κατάχρησή τους, όμως, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, στο βαθμό που η αύξηση των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά μικροοργανισμών, γνωστών και ως "υπερ-μικρόβια" (superbugs), κάνει όλο και περισσότερο κόσμο να απαιτεί εναλλακτικές λύσεις. Ο Δρ. John McKenna, χρησιμοποιώντας την εναλλακτική βοτανική, ομοιοπαθητική και διατροφική ιατρική, περιγράφει πώς είναι δυνατόν να θεραπευτούν οι λοιμώξεις χωρίς τη χρήση αντιβιοτικών, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα πως κάποιες φορές η αντιβίωση μπορεί να είναι απαραίτητη. Το βιβλίο αυτό έχει μεταφραστεί σε δεκαέξι γλώσσες και αποτελεί παγκόσμιο best seller.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-26-Χ
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. John McKenna είναι γιατρός και συγγραφέας εξαιρετικά επιτυχημένων βιβλίων. Ασχολείται με την ιατρική έρευνα και εξασκεί το ιατρικό επάγγελμα στην Ιρλανδία και τη Βρετανία.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-6621-26-Χ
Book pages: 
176
Book Dimensions: 
21χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο