Product

Φως στις σκιές

Product

Φως στο διάβα της ζωής μου... η μελέτη των θείων γραφών

Φως στις σκοτεινές πύλες του φεγγαριού

Κωδικός:
167869
Description: 

Πλανήτης Γη, έτος 2133. Υπερπληθυσμός και έλλειψη φμσικών πόρων. Η Τέρη και ο Σαμ ζουν τη δική τους ζωή σε μια μακρινή περιοχή στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και, ως επιστήμονες που είναι και οι δυο, ασχολούνται με το φεγγάρι, τ' αστέρια και τους πλανήτες.

Ένα βράδυ, καθώς η Τέρη προσπαθούσε να καταλάβει γιατί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής συμπεριφερόταν περίεργα τη στιγμή που διεξαγόταν η έρευνα για το φεγγάρι, αυτή εξαφανίζεται.

14,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πλανήτης Γη, έτος 2133. Υπερπληθυσμός και έλλειψη φμσικών πόρων. Η Τέρη και ο Σαμ ζουν τη δική τους ζωή σε μια μακρινή περιοχή στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και, ως επιστήμονες που είναι και οι δυο, ασχολούνται με το φεγγάρι, τ' αστέρια και τους πλανήτες. Ένα βράδυ, καθώς η Τέρη προσπαθούσε να καταλάβει γιατί ο ηλεκτρονικός υπολογιστής συμπεριφερόταν περίεργα τη στιγμή που διεξαγόταν η έρευνα για το φεγγάρι, αυτή εξαφανίζεται. Θα καταφέρει ο Σαμ να βρει και να φέρει πίσω την αγαπημένη του; Θα είναι φιλικοί οι Μάιντκας, οι κάτοικοι του φεγγαριού και θα νικήσουν τους κακούς Ντάρκαμ στον πόλεμο; Σε τι χρειάζεται η μαγνητική σκόνη και τα μαγνητικά όπλα; Πώς θα κατασκευαστεί ο σούπερ-υπολογιστής και πώς θα λυθεί ο γρίφος; Θα υπερισχύσει άραγε η αγάπη και το φως στις σκοτεινές πύλες του φεγγαριού;
Subtitle: 
Επιστημονική φαντασία για νέους
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
9963-685-26-9
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Επιστημονική φαντασία για νέους
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
9963-685-26-9
Book pages: 
167
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Λευκωσία
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο