Product

Φύγαμε

Product

Φύγαμε για ελληνικά

Φύγαμε !

Κωδικός:
86270
Description: 

Είναι ο Μαξ. Ακούει, αντιλαμβάνεται, αναλύει, αισθάνεται, θυμάται τα πάντα· αρνείται, όμως, να μιλήσει. Κλείνει τα μάτια κι ονειρεύεται πως περπατά, τρέχει, πετά και πως γελάει, μα, σαν τ' ανοίγει, όλα είναι αλλιώς...
Διψάει γι' αγάπη, για ένα χάδι, για λίγη προσοχή, μα δεν την έχει.
Η μητέρα του, από τότε που την εγκατέλειψε ο άντρας της, εγκατέλειψε κι αυτή τον εαυτό της και αγκιστρώθηκε στον άλλο της το γιο.
Αλλά και ο μεγάλος αδερφός του δεν του δίνει σημασία· κοιτάει τη ζωούλα του. Γι' αυτόν, ο Μαξ είναι σαν να μην υπάρχει...

10,85 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Είναι ο Μαξ. Ακούει, αντιλαμβάνεται, αναλύει, αισθάνεται, θυμάται τα πάντα· αρνείται, όμως, να μιλήσει. Κλείνει τα μάτια κι ονειρεύεται πως περπατά, τρέχει, πετά και πως γελάει, μα, σαν τ' ανοίγει, όλα είναι αλλιώς... Διψάει γι' αγάπη, για ένα χάδι, για λίγη προσοχή, μα δεν την έχει. Η μητέρα του, από τότε που την εγκατέλειψε ο άντρας της, εγκατέλειψε κι αυτή τον εαυτό της και αγκιστρώθηκε στον άλλο της το γιο. Αλλά και ο μεγάλος αδερφός του δεν του δίνει σημασία· κοιτάει τη ζωούλα του. Γι' αυτόν, ο Μαξ είναι σαν να μην υπάρχει... Όμως ο Μαξ είναι παρών και έτοιμος για όλα! Είναι ο έφηβος με ειδικές δεξιότητες κι ανάγκες. Ευφυής, με χιούμορ, με φαντασία, με μπέσα. Με όρεξη για τη ζωή. Και είναι σίγουρος πως, όταν θέλεις κάτι πολύ, το καταφέρνεις!
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-339-3
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καρολίν Μπονγκράν άρχισε να γράφει στα δεκαπέντε της, κείμενα μικρά, 10-15 σελίδων, σε μια μεταχειρισμένη γραφομηχανή. Σήμερα έχει στο ενεργητικό της αρκετά επιτυχημένα μυθιστορήματα και συνεργάζεται με πολλά περιοδικά, καθώς και με την τηλεόραση.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-535-339-3
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο