Product

Φύλλα εργασίας για τη γλώσσα Ε΄ δημοτικού

Product

Φύλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο

Φύλλα εργασίας για τη γλώσσα ΣΤ΄ Δημοτικού

Κωδικός:
146179
Description: 

Το βιβλίο βασίζεται στο νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών και ακολουθεί τη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου της "Γλώσσας" για την Στ΄ τάξη του Δημοτικού.

Κάθε ενότητα περιλαμβάνει:
- αναλυτική θεωρία γραμματικής και συντακτικού με παραδείγματα
- εύχρηστα φύλλα εργασίας με: ασκήσεις ορθογραφίας, γραμματικής και συντακτικού, ασκήσεις εμπλουτισμού λεξιλογίου και επαναληπτικές ασκήσεις.
- δημιουργικές δραστηριότητες παραγωγής λόγου
- επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης
- πλήρεις απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις και στα κριτήρια αξιολόγησης

9,63 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο βασίζεται στο νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών και ακολουθεί τη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου της "Γλώσσας" για την Στ΄ τάξη του Δημοτικού. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει: - αναλυτική θεωρία γραμματικής και συντακτικού με παραδείγματα - εύχρηστα φύλλα εργασίας με: ασκήσεις ορθογραφίας, γραμματικής και συντακτικού, ασκήσεις εμπλουτισμού λεξιλογίου και επαναληπτικές ασκήσεις. - δημιουργικές δραστηριότητες παραγωγής λόγου - επαναληπτικά κριτήρια αξιολόγησης - πλήρεις απαντήσεις σε όλες τις ασκήσεις και στα κριτήρια αξιολόγησης Μέσα από μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και σταθμισμένων κριτηρίων αξιολόγησης, δίνει τη δυνατότητα: α) στους μαθητές να κατανοήσουν καλύτερα και να εμπεδώσουν την ύλη που αντιστοιχεί στην τάξη τους β) στους γονείς να ενισχύσουν και να κατευθύνουν αποτελεσματικότερα τα παιδιά τους στην καθημερινή τους μελέτη γ) στους εκπαιδευτικούς να οργανώσουν και να εμπλουτίσουν τη διδασκαλία του γλωσσικού μαθήματος.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-412-953-8
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-412-953-8
Book pages: 
192
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο