Product

Χαμός στο Χάρλεμ

Product

Χαμσίν

Χάμπερμας

Κωδικός:
113841
Description: 

Ο Γιούργκεν Χάμπερμας είναι ένας από τους σύγχρονους φιλοσόφους που άσκησαν τεράστια επιρροή. Στα συγγράμματά του συνυφαίνονται κοινωνικές, ηθικές, πολιτικές και νομικές θεωρίες, με σκοπό να εξετασθούν ζητήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από τον μαρξισμό έως την Ευρωπαϊκή Ένωση, και το ρόλο της επικοινωνίας και του διαλόγου στο σύγχρονο κόσμο. Ο James Gordon Finlayson καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η συνολική θεωρία του Χάμπερμας αποκρίνεται σε ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σύγχρονης κοινωνίας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Γιούργκεν Χάμπερμας είναι ένας από τους σύγχρονους φιλοσόφους που άσκησαν τεράστια επιρροή. Στα συγγράμματά του συνυφαίνονται κοινωνικές, ηθικές, πολιτικές και νομικές θεωρίες, με σκοπό να εξετασθούν ζητήματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από τον μαρξισμό έως την Ευρωπαϊκή Ένωση, και το ρόλο της επικοινωνίας και του διαλόγου στο σύγχρονο κόσμο. Ο James Gordon Finlayson καταδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο η συνολική θεωρία του Χάμπερμας αποκρίνεται σε ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σύγχρονης κοινωνίας. Ο James Gordon Finlayson διδάσκει φιλοσοφία καθώς και πολιτική και κοινωνική θεωρία στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ, ενώ παλαιότερα δίδασκε φιλοσοφία στη βαθμίδα του λέκτορα στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ.
Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-653-2
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο James Gordon Finlayson διδάσκει φιλοσοφία καθώς και πολιτική και κοινωνική θεωρία στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ, ενώ παλαιότερα δίδασκε φιλοσοφία στη βαθμίδα του λέκτορα στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ.

Subtitle: 
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-653-2
Book pages: 
198
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο