Product

Χάρτινο τριαντάφυλλο

Product

Χάρτινο φεγγάρι

Χάρτινο τριαντάφυλλο

Κωδικός:
174336
Description: 

Ο γοητευτικός Τέιτ Γουίνθροπ κάποτε είχε σώσει τη Σέσιλι, αλλάζοντας πορεία στη ζωή της. Από τότε εκείνη του ήταν ολόψυχα αφοσιωμένη. Όμως αυτός ο περήφανος άντρας με το ινδιάνικο αίμα αρνιόταν ακόμη και να σκεφτεί την προοπτική ενός μικτού γάμου. Έτσι, η Σέσιλι είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον άντρα των ονείρων της.

Τώρα, όμως, ο Τέιτ βρισκόταν ξαφνικά παγιδευμένος στη δίνη ενός συνταρακτικού πολιτικού σκανδάλου. Κι αυτή τη φορά, η Σέσιλι δεν ήταν πια μικρό κορίτσι. Ήταν μια νέα γυναίκα, στην αρχή μιας λαμπρής καριέρας, που μπορούσε να τον βοηθήσει.

5,58 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο γοητευτικός Τέιτ Γουίνθροπ κάποτε είχε σώσει τη Σέσιλι, αλλάζοντας πορεία στη ζωή της. Από τότε εκείνη του ήταν ολόψυχα αφοσιωμένη. Όμως αυτός ο περήφανος άντρας με το ινδιάνικο αίμα αρνιόταν ακόμη και να σκεφτεί την προοπτική ενός μικτού γάμου. Έτσι, η Σέσιλι είχε αναγκαστεί να παραιτηθεί από τον άντρα των ονείρων της. Τώρα, όμως, ο Τέιτ βρισκόταν ξαφνικά παγιδευμένος στη δίνη ενός συνταρακτικού πολιτικού σκανδάλου. Κι αυτή τη φορά, η Σέσιλι δεν ήταν πια μικρό κορίτσι. Ήταν μια νέα γυναίκα, στην αρχή μιας λαμπρής καριέρας, που μπορούσε να τον βοηθήσει. Θα έκανε τα πάντα για να τον σώσει. Η ζωή της έδινε μια ευκαιρία να του ξεπληρώσει το χρέος της. Και ίσως, μια τελευταία ευκαιρία για να κάμψει τις αντιστάσεις του και να κερδίσει την καρδιά του...
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-620-340-9
Book pages: 
283
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-620-340-9
Book pages: 
283
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο