Product

Χαμένη άνοιξη

Product

Χαμένη πορεία

Χαμένη πόλη

Κωδικός:
144066
Manufacturer: 
Description: 

Αποτελούμενη από τέσσερις ενότητες, η συλλογή της ποιήτριας, εστιάζεται στο θορυβώδη, αλλά ταυτόχρονα άχρωμο, παλμό της Αθήνας και συνεχίζει με στίχους σύντομους, γεμάτους εικόνες από την καθημερινότητά μας.

Η προσπάθεια της δημιουργού είναι ένα ευχάριστο μουσικό ψιθύρισμα στο αυτί του αναγνώστη.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αποτελούμενη από τέσσερις ενότητες, η συλλογή της ποιήτριας, εστιάζεται στο θορυβώδη, αλλά ταυτόχρονα άχρωμο, παλμό της Αθήνας και συνεχίζει με στίχους σύντομους, γεμάτους εικόνες από την καθημερινότητά μας. Η προσπάθεια της δημιουργού είναι ένα ευχάριστο μουσικό ψιθύρισμα στο αυτί του αναγνώστη.
Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-426-541-5
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αναστασία Φροντιστή γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Καλές Τέχνες στο Πανεπιστήμιο LAVERNE από το οποίο έλαβε Πτυχίο Bachelor of Arts. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Design και έλαβε τον μεταπτυχιακό τίτλο Master of Arts in Design του Πανεπιστημίου Middlesex.
Ασχολείται με τη μουσική, τη ζωγραφική και τη φωτογραφία και μετείχε σε διεθνείς ομαδικές εκθέσεις. Έχει συνθέσει μουσική για πιάνο και έχει εικονογραφήσει ποιητικές συλλογές και εξώφυλλα βιβλίων.
Με την ποίηση ασχολείται τα τελευταία 2-3 χρόνια. Ποιήματά της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες. Έχει βραβευθεί σε διαγωνισμούς ποίησης και ζωγραφικής.
Η ποιητική συλλογή "Χαμένη πόλη" είναι το πρώτο της βιβλίο.

Subtitle: 
Ποίηση
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-426-541-5
Book pages: 
62
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο