Product

Χάνια, πανδοχεία, ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης

Product

Χανιά: Νομός Χανίων

Χανιά: 380 φωτογραφίες

Κωδικός:
145992
Product Categories: 
Description: 

Το λεύκωμα αυτό δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει ολοκληρωμένο φωτογραφικό οδηγό για τον Νομό Χανίων, γιατί δεν παρουσιάζει απόψεις από κάθε όμορφο και ενδιαφέρον σημείο των Χανίων.

Συμπεριλαμβάνει μόνο φωτογραφίες από ομορφιές, μνημεία, ανθρώπους και άλλα ενδιαφέροντα, που δεν έχουν φωτογραφηθεί αρκετά ή μια άλλη όψη από τα ήδη φωτογραφημένα.

Ακόμη, δεν επιζητεί εύσημα καλλιτεχνικής εργασίας, αλλά μόνον εργασίας αγάπης γι' αυτόν τον τόπο.

40,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το λεύκωμα αυτό δεν φιλοδοξεί να αποτελέσει ολοκληρωμένο φωτογραφικό οδηγό για τον Νομό Χανίων, γιατί δεν παρουσιάζει απόψεις από κάθε όμορφο και ενδιαφέρον σημείο των Χανίων. Συμπεριλαμβάνει μόνο φωτογραφίες από ομορφιές, μνημεία, ανθρώπους και άλλα ενδιαφέροντα, που δεν έχουν φωτογραφηθεί αρκετά ή μια άλλη όψη από τα ήδη φωτογραφημένα. Ακόμη, δεν επιζητεί εύσημα καλλιτεχνικής εργασίας, αλλά μόνον εργασίας αγάπης γι' αυτόν τον τόπο. Για να επιχειρήσει κάποιος να αποτυπώσει σε φωτογραφίες όλες τις χανιώτικες ομορφιές θα πρέπει να διαθέσει μερικές χιλιάδες από φωτογραφικές διαφάνειες.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-92543-1-4
Book pages: 
205
Book Dimensions: 
21χ29
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Αντώνης Γ. Πλυμάκης είναι συνταξιούχος της Εμπορικής Τράπεζας. Επίσης, είναι επίτιμος πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Χανίων (του οποίου είναι μέλος από το 1952), και ενεργό μέλος της Ένωσης Δημοσιογράφων Συγγραφέων Τουρισμού Ελλάδος.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-92543-1-4
Book pages: 
205
Book Dimensions: 
21χ29
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο