Product

Χαρισματική προσωπικότητα; Πανεύκολο!

Product

Χαρίστε στο μωρό σας ασφάλεια

Χαρίστε μου το βαλς

Κωδικός:
30874
Manufacturer: 
Description: 

"Είμαι περήφανη για το μυθιστόρημά μου... Θα σου αρέσει -είναι εμφανώς σχολής Φιτζέραλντ, αν και πιο εκστατικό από τα δικά σου".

Ζέλντα Φιτζέραλντ

Το, "Χαρίστε μου το βαλς", το μοναδικό τελειωμένο μυθιστόρημα της Ζέλντα Φιτζέραλντ, δεν είναι απλώς ένα συμπλήρωμα στην μελέτη του έργου του Φ. Σκόττ Φιτζέραλντ. Στο μεγάλο μέρος του αυτοβιογραφικό, το έργο περιστρέφεται σαν βαλς στον αμερικάνικο νότο, τη Νέα Υόρκη της τζαζ και της ποτοαπαγόρευσης, την Κυανή Ακτή του "Τρυφερή είναι η νύχτα", το Παρίσι των ρώσων εμιγκρέδων χορευτών...

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Είμαι περήφανη για το μυθιστόρημά μου... Θα σου αρέσει -είναι εμφανώς σχολής Φιτζέραλντ, αν και πιο εκστατικό από τα δικά σου". Ζέλντα Φιτζέραλντ Το, "Χαρίστε μου το βαλς", το μοναδικό τελειωμένο μυθιστόρημα της Ζέλντα Φιτζέραλντ, δεν είναι απλώς ένα συμπλήρωμα στην μελέτη του έργου του Φ. Σκόττ Φιτζέραλντ. Στο μεγάλο μέρος του αυτοβιογραφικό, το έργο περιστρέφεται σαν βαλς στον αμερικάνικο νότο, τη Νέα Υόρκη της τζαζ και της ποτοαπαγόρευσης, την Κυανή Ακτή του "Τρυφερή είναι η νύχτα", το Παρίσι των ρώσων εμιγκρέδων χορευτών... Γραμμένο σε έξι εβδομάδες στην ψυχιατρική κλινική Φίππς, που νοσηλευόταν η Ζέλντα, το 1932, περιγράφει την άνοδο και την δραματική πτώση του ζευγαριού ιμπρεσσιονιστικά, με ειλικρίνεια και προσωπικότητα.
Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-7165-18-7
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Αμερικανίδα συγγραφέας και χορεύτρια μπαλέτου (πατρικό όνομα: Zelda Sayre), σύζυγος του συγγραφέα Φράνσις Σκοτ Φιτζέραλντ.

Publications Date: 
1990
Book ISBN: 
960-7165-18-7
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο