Product

Χαρτοστολίσματα για το Πάσχα

Product

Χαρτοφοβία

Χαρτοστολίσματα για το χειμώνα

Κωδικός:
170664
Description: 

Έρχεται ο χειμώνας. Το κρύο γίνεται τσουχτερό, φοράμε τα χοντρά μας ρούχα και περιμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες νιφάδες χιονιού.

Ξεκινάμε να φτιάχνουμε με τα παιδιά τις κατασκευές με θέματα που αφορούν στον χειμώνα και όλοι μαζί φροντίζουμε να στολίσουμε την τάξη μας έτσι ώστε να υποδεχτούμε αυτή την όμορφη εποχή.

Μπορούμε ωστόσο να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για στολισμό της τάξης ξεκινώντας εμείς τη διαδικασία της διακόσμησής της.

12,24 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έρχεται ο χειμώνας. Το κρύο γίνεται τσουχτερό, φοράμε τα χοντρά μας ρούχα και περιμένουμε με ανυπομονησία τις πρώτες νιφάδες χιονιού. Ξεκινάμε να φτιάχνουμε με τα παιδιά τις κατασκευές με θέματα που αφορούν στον χειμώνα και όλοι μαζί φροντίζουμε να στολίσουμε την τάξη μας έτσι ώστε να υποδεχτούμε αυτή την όμορφη εποχή. Μπορούμε ωστόσο να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον των παιδιών για στολισμό της τάξης ξεκινώντας εμείς τη διαδικασία της διακόσμησής της. Σ' αυτό το βιβλίο μπορείτε να βρείτε ιδέες για τη χειμωνιάτικη διακόσμηση του σχολικού (και όχι μόνο) χώρου σας που αφορούν σε χιονάνθρωπους, πιγκουϊνάκια, εσκιμώους, παιδάκια σκιέρ, χιονισμένα τοπία κ.α. Προετοιμάζουμε το χώρο μας έτσι ώστε να περάσουμε με μία ομαλή προσαρμογή στη νέα εποχή, με χαρούμενο και δημιουργικό τρόπο, και σας ευχόμαστε Καλό χειμώνα!!!
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8288-59-2
Book pages: 
38
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8288-59-2
Book pages: 
38
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο