Product

Χειμωνιάτικες ιστορίες

Product

Χειμωνιάτικες συνταγές

Χειμωνιάτικες και φθινοπωρινές συνταγές και ιστορίες για μάγειρες με ανησυχίες

Κωδικός:
90856
Description: 

Έντεκα χρόνια μετά το πρώτο της ελληνικό βιβλίο μαγειρικής, η Αγλαΐα Κρεμέζη επανέρχεται με τη νέα της δουλειά. Σκοπό έχει να μεταφέρει τον αναγνώστη στην κουζίνα της και να του περιγράψει με λεπτομέρειες και φωτογραφίες τις συνταγές που μαγειρεύει για την οικογένεια και του φίλους της.

50,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Έντεκα χρόνια μετά το πρώτο της ελληνικό βιβλίο μαγειρικής, η Αγλαΐα Κρεμέζη επανέρχεται με τη νέα της δουλειά. Σκοπό έχει να μεταφέρει τον αναγνώστη στην κουζίνα της και να του περιγράψει με λεπτομέρειες και φωτογραφίες τις συνταγές που μαγειρεύει για την οικογένεια και του φίλους της. Φαγητά ελληνικά, της Μεσογείου, αλλά και μερικά της Ασίας ή του Βορρά, τα πιάτα που θα βρείτε στον τόμο αυτό αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τα εποχιακά προϊόντα και σας βοηθούν να ετοιμάσετε, εύκολα και γρήγορα, φαγητά καθημερινά αλλά και γιορτινά-για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα χειμωνιάτικα πάρτι. Οι συνταγές πλαισιώνονται από κείμενα-ιστορίες σχετικά με υλικά, τις τεχνικές και τα πιάτα, ώστε οι μάγειρες με ανησυχίες να ξεχωρίζουν και να διαλέγουν προϊόντα, αλλά και να μαθαίνουν την καταγωγή και την εξέλιξη των φαγητών, καθώς και τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας γαστρονομίας.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-16-1409-5
Book pages: 
480
Book Dimensions: 
27χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Αγλαϊα Κρεμεζή είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και φωτογράφος. Έχει τη στήλη "Γεύσεις" στο περιοδικό "Ε" της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", τις γαστρονομικές σελίδες στο περιοδικό "Votre Beaute" και τις μόνιμες ταξιδιωτικές και γαστρονομικές σελίδες στο περιοδικό "Μαζί" (της Visa & American Express).
Ως δημοσιογράφος και φωτογράφος, έχει εργαστεί παλιότερα στις εφημερίδες "Νέα". "Βήμα", "Έθνος", και "Ελεύθερος Τύπος", καθώς και σε πολλά περιοδικά ("Ταχυδρόμος", "Επίκαιρα", "Εικόνες", "Εύα", "Χρόνος", "Zapping" κτλ.). Έχει οργανώσει και έχει πάρει μέρος σε σημαντικά διεθνή συνέδρια, ενώ έχει εμφανιστεί σε πολλούς αμερικανικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς παρουσιάζοντας ελληνικά φαγητά (good Morning America, TV Food Network, Lifetime Channel, QVC κλπ). Εκτενείς παρουσιάσεις των βιβλίων της έγιναν σε πάρα πολλές εφημερίδες και περιοδικά της Αμερικής και της Βρετανίας ενώ το περιοδικό των Κυριακάτικων Νew York Times αφιέρωσε δύο σελίδες στο βιβλίο της The Foods of Greece. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στους Los Angeles Times, στα περιοδικά Gourmet, Bonne Appetit, Food Arts, στο BBC Good Food Magazine και σε άλλα ελληνικά και ξένα έντυπα.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-16-1409-5
Book pages: 
480
Book Dimensions: 
27χ19
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο