Product

Χειροτεχνίες για μικρά παιδιά

Product

Χειροτεχνίες και κατασκευές 1

Χειροτεχνίες και κατασκευές

Κωδικός:
177633
Description: 

Ακολούθησε βήμα βήμα τις οδηγίες και διασκέδασε δημιουργώντας τις πιο ωραίες και τις πιο πρωτότυπες χειροτεχνίες που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς! Μάθε να φτιάχνεις κοσμήματα και χρηστικά αντικείμενα για σένα και τους φίλους σου, να διακοσμείς το δωμάτιό σου με δικές σου υπέροχες δημιουργίες, να δίνεις ζωή σε μαριονέτες, και χίλια δυο άλλα πράγματα!

Ακόμα, θα μάθεις να ανακυκλώνεις αντικείμενα που μέχρι τώρα τα θεωρούσες άχρηστα, όπως σπιρτόκουτα, καρφίτσες, φελλούς, καρυδότσουφλα και άλλα. Εμπρός, λοιπόν, μη χάνεις λεπτό!

Η διασκέδαση ξεκινάει!

10,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ακολούθησε βήμα βήμα τις οδηγίες και διασκέδασε δημιουργώντας τις πιο ωραίες και τις πιο πρωτότυπες χειροτεχνίες που θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς! Μάθε να φτιάχνεις κοσμήματα και χρηστικά αντικείμενα για σένα και τους φίλους σου, να διακοσμείς το δωμάτιό σου με δικές σου υπέροχες δημιουργίες, να δίνεις ζωή σε μαριονέτες, και χίλια δυο άλλα πράγματα! Ακόμα, θα μάθεις να ανακυκλώνεις αντικείμενα που μέχρι τώρα τα θεωρούσες άχρηστα, όπως σπιρτόκουτα, καρφίτσες, φελλούς, καρυδότσουφλα και άλλα. Εμπρός, λοιπόν, μη χάνεις λεπτό! Η διασκέδαση ξεκινάει!
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9461-24-7
Book pages: 
259
Book Dimensions: 
23χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9461-24-7
Book pages: 
259
Book Dimensions: 
23χ18
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο