Product

Χημεία Γ΄ λυκείου

Product

Χημεία Γ΄ λυκείου

Χημεία Γ΄ λυκείου

Κωδικός:
168551
Description: 

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του ενιαίου Λυκείου Θετικής Kατεύθυνσης.

Περιλαμβάνει ερωτήσεις, ασκήσεις και προβλήματα τα οποία αναφέρονται στην εξεταστέα ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου Θετικής Kατεύθυνσης στις απολυτήριες εξετάσεις.

Οι ερωτήσεις, ασκήσεις και τα προβλήματα του κάθε κεφαλαίου είναι ταξινομημένα στις αντίστοιχες παραγράφους του κεφαλαίου και σε ομάδες (ομάδα Α και ομάδα Β).

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του ενιαίου Λυκείου Θετικής Kατεύθυνσης. Περιλαμβάνει ερωτήσεις, ασκήσεις και προβλήματα τα οποία αναφέρονται στην εξεταστέα ύλη στην οποία θα εξεταστούν οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου Θετικής Kατεύθυνσης στις απολυτήριες εξετάσεις. Οι ερωτήσεις, ασκήσεις και τα προβλήματα του κάθε κεφαλαίου είναι ταξινομημένα στις αντίστοιχες παραγράφους του κεφαλαίου και σε ομάδες (ομάδα Α και ομάδα Β). Σε κάθε παράγραφο δίνεται στην αρχή σύντομη περίληψη της αντίστοιχης θεωρίας καθώς και γενική μεθοδολογία λύσης των ασκήσεων και των προβλημάτων. Η ομάδα Α περιλαμβάνει ερωτήσεις ανοικτού και κλειστού τύπου, συνοδευόμενες από πλήρεις απαντήσεις και παραδειγματικές λύσεις πολλών ασκήσεων και προβλημάτων. Η ομάδα Β περιλαμβάνει ερωτήσεις ανοικτού και κλειστού τύπου, ασκήσεις και προβλήματα με σύντομες απαντήσεις, που δίνονται στο τέλος του βιβλίου. Η ύλη του βιβλίου αυτού είναι χωρισμένη σε τρία κεφάλαια. Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει ερωτήσεις, ασκήσεις και προβλήματα που αναφέρονται: Κεφάλαιο 1ο στην ηλεκτρονιακή δομή των ατόμων και στον Περιοδικό πίνακα, Κεφάλαιο 2ο στην ιοντική ισορροπία οξέων - βάσεων και Κεφάλαιο 3ο στην οργανική χημεία. Έτσι οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις γνωστικές ικανότητες τους και να πλουτίσουν με ευχέρεια της γνώσεις τους που είναι απαραίτητες για το μάθημα της Χημείας στις γραπτές απολυτήριες εξετάσεις. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Subtitle: 
Θετικής κατεύθυνσης: Ερωτήσεις, ασκήσεις, προβλήματα
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-98926-9-8
Book pages: 
487
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Θετικής κατεύθυνσης: Ερωτήσεις, ασκήσεις, προβλήματα
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-98926-9-8
Book pages: 
487
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο