Product

Χνουδωτά βιβλία: Στο χωριό

Product

Χο Τσι Μινχ

Χνουδωτός απεσταλμένος

Κωδικός:
148169
Manufacturer: 
Description: 

Μια συλλογή σύντομων, αυτόνομων αφηγημάτων με κοινό άξονα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, "την προσπάθεια να πεις κάτι που αντηχεί (κυριολεκτικά και μεταφορικά) χρησιμοποιώντας τον λιγότερο δυνατό χώρο". Τα αφηγήματα είναι στην ουσία έξυπνα ενσταντανέ με αλλόκοτους ήρωες σε συχνά απίθανες καταστάσεις, που σατιρίζουν και σχολιάζουν εύστοχα τον έρωτα, την εργασία, την καθημερινότητα, τους συγγραφείς, τους φιλοσόφους, τους ήρωες παραμυθιών, τους αναγνώστες και, κυρίως, την ίδια τη χρήση της γλώσσας.

12,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια συλλογή σύντομων, αυτόνομων αφηγημάτων με κοινό άξονα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, "την προσπάθεια να πεις κάτι που αντηχεί (κυριολεκτικά και μεταφορικά) χρησιμοποιώντας τον λιγότερο δυνατό χώρο". Τα αφηγήματα είναι στην ουσία έξυπνα ενσταντανέ με αλλόκοτους ήρωες σε συχνά απίθανες καταστάσεις, που σατιρίζουν και σχολιάζουν εύστοχα τον έρωτα, την εργασία, την καθημερινότητα, τους συγγραφείς, τους φιλοσόφους, τους ήρωες παραμυθιών, τους αναγνώστες και, κυρίως, την ίδια τη χρήση της γλώσσας. "Το διπλανό το έβαψα κόκκινο σε ξαφνική παρόρμηση χθες βράδυ την ώρα που η Λούσυ κοιμόταν και η μπογιά στεγνώνει τώρα εν πτήσει - το ντεπόζιτο βράζει βενζίνη, σύννεφα γλιστράνε πάνω από τα γυαλιά μου και έχω μαζί μου κρακεράκια και κλασικά εικονογραφημένα τυλιγμένα σε ρολό..."
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6863-22-0
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Έκτορας Αποστολόπουλος ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε Ιστορία Κινηματογράφου και Αγγλική Λογοτεχνία στην Αγγλία, όπου και έκανε ένα μεταπτυχιακό στο σενάριο. Έχει γυρίσει τη μικρού μήκους ταινία "Phineas Purfitt", έχει εργαστεί ως εικονογράφος και έχει τη στήλη "Feathers" στο ένθετο "Εννέα" της εφημ. Ελευθεροτυπία. Ο "Χνουδωτός απεσταλμένος" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6863-22-0
Book pages: 
139
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο