Product

Χοντρές πλάκες

Product

Χοντροί άντρες με φούστες

Χοντρή σαν μπαλόνι

Κωδικός:
121436
Manufacturer: 
Description: 

Όταν της είπαν ότι ήταν ένα χοντρό και άσχημο κοριτσάκι έγινε πολύχρωμο μπαλόνι και πέταξε. Κι έμαθε ότι η ζωή έχει στιγμές δύσκολες, μερικές φορές επικίνδυνες, και πολλές μαγικές.

Ένα παραμύθι για όλες αυτές τις στιγμές.

12,11 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν της είπαν ότι ήταν ένα χοντρό και άσχημο κοριτσάκι έγινε πολύχρωμο μπαλόνι και πέταξε. Κι έμαθε ότι η ζωή έχει στιγμές δύσκολες, μερικές φορές επικίνδυνες, και πολλές μαγικές. Ένα παραμύθι για όλες αυτές τις στιγμές.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6638-30-8
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολέγιο "Ανατόλια" και σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές αρχικά στην Αγγλο-Ιρλανδική Λογοτεχνία στο Trinity College του Πανεπιστημίου του Δουβλίνου και μετέπειτα στο Τμήμα Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου του Λάνκαστερ, όπου και έκανε διδακτορική διατριβή, το 1983. Εργάστηκε τρία χρόνια στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Φιλοσοφική Σχολή, και κατόπιν στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά, όπου συνεχίζει να εργάζεται. Ασχολείται με την έρευνα σε θέματα Γλωσσολογίας και γράφει παραμύθια.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-6638-30-8
Book pages: 
29
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο