Product

Χούγκο

Product

Χουλ χαλ

Χουκ

Κωδικός:
8941
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τι θα συνέβαινε αν ο Πίτερ Παν μεγάλωνε; Και τι, ακόμα, θα συνέβαινε αν ξαφνικά τα παιδιά του εξαφανίζονταν, ενώ την ίδια στιγμή, μέσα στη ζωή του, ξαναπαρουσιαζόταν ο διαβόητος Κάπτεν Χουκ; Θα βρείτε τις απαντήσεις σ' όλα αυτά τα ερωτήματα μέσα σ' αυτό το γεμάτο φαντασία και περιπέτεια μυθιστόρημα. Ο Πίτερ Παν συναντά τα Χαμένα Αγόρια που αρνούνται να μεγαλώσουν. Αντιμετωπίζει τους σκληρούς πειρατές, ταξιδεύει εκεί που κατοικούν οι Γοργόνες και οι Νεράιδες. Και ψάχνει να βρει τα παιδιά του.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τι θα συνέβαινε αν ο Πίτερ Παν μεγάλωνε; Και τι, ακόμα, θα συνέβαινε αν ξαφνικά τα παιδιά του εξαφανίζονταν, ενώ την ίδια στιγμή, μέσα στη ζωή του, ξαναπαρουσιαζόταν ο διαβόητος Κάπτεν Χουκ; Θα βρείτε τις απαντήσεις σ' όλα αυτά τα ερωτήματα μέσα σ' αυτό το γεμάτο φαντασία και περιπέτεια μυθιστόρημα. Ο Πίτερ Παν συναντά τα Χαμένα Αγόρια που αρνούνται να μεγαλώσουν. Αντιμετωπίζει τους σκληρούς πειρατές, ταξιδεύει εκεί που κατοικούν οι Γοργόνες και οι Νεράιδες. Και ψάχνει να βρει τα παιδιά του. Όμως, κάπου μέσα σ' αυτό το ασυνήθιστο ταξίδι, του έχει στήσει καρτέρι ο φοβερός εχθρός του...
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-274-019-1
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γκίρι Γκρέιβελ έχει γράψει πολλά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας. Έχει εργαστεί ως διερμηνέας της γλώσσας των κωφαλάλων. Και υπομονετικά περιμμένει την ευκαιρία που θα τον μεταμορφώσει σε ...σοβαρό ενήλικα.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-274-019-1
Book pages: 
181
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο