Product

Χρήσιμες εκπληκτικές μηχανές

Product

Χρησιμοποίησε το μυαλό σου

Χρησιμοποίησε τη μνήμη σου

Κωδικός:
82474
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Στην έκδοση της χιλιετίας της κλασικής εκπομπής του BBC "Χρησιμοποίησε τη μνήμη σου", που δημοσιεύεται ως τμήμα του συνόλου "Κατάσταση μυαλού", τα μυστικά της βελτίωσης της μνήμης σας αποκαλύπτονται με συναρπαστικό τρόπο από τον Tony Buzan. Σας μαθαίνει πως να βελτιώσετε τη μνήμη σας στους τομείς των ονομάτων, των αριθμών, των ημερομηνιών και των καταλόγων και, επίσης, στους τομείς των ομιλιών, των άρθρων, της ποίησης ή ακόμα και ολόκληρων βιβλίων.

5,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

Στην έκδοση της χιλιετίας της κλασικής εκπομπής του BBC "Χρησιμοποίησε τη μνήμη σου", που δημοσιεύεται ως τμήμα του συνόλου "Κατάσταση μυαλού", τα μυστικά της βελτίωσης της μνήμης σας αποκαλύπτονται με συναρπαστικό τρόπο από τον Tony Buzan. Σας μαθαίνει πως να βελτιώσετε τη μνήμη σας στους τομείς των ονομάτων, των αριθμών, των ημερομηνιών και των καταλόγων και, επίσης, στους τομείς των ομιλιών, των άρθρων, της ποίησης ή ακόμα και ολόκληρων βιβλίων. Υπάρχουν τμήματα για όσους ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια, για ανθρώπους που μαθαίνουν νέες γλώσσες και για όσους μελετούν για εξετάσεις, ενώ παράλληλα υπάρχει ένα εντυπωσιακό κεφάλαιο με θέμα την επαναφορά των ονείρων σας στη μνήμη. [...]
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-326-085-1
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Tony Buzan είναι ο διάσημος ανά τον κόσμο εφευρέτης των Χαρτών Εγκεφάλου και συγγραφέας των βιβλίων-bestsellers, που πούλησαν εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο, "Χρησιμοποιήστε το μυαλό σας" και "Το βιβλίο των Χαρτών Εγκεφάλου". Εμφανίζεται τακτικά στην τηλεόραση και δίνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο. Τα βιβλία του έχουν εκδοθεί σε 100 χώρες κι έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-326-085-1
Book pages: 
222
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο