Product

Χριστιανισμός και δημοκρατία

Product

Χριστιανισμός και ελληνισμός

Χριστιανισμός και ελληνικότης

Κωδικός:
66336
Manufacturer: 
Description: 

Τα κέντρα του ανθελληνισμού, μάς θέλουν διηρημένους. Γι' αυτό, μεταξύ άλλων προσπαθούν να μας διχάσουν σε αρχαιόθρησκους και χριστιανούς. Παρουσιάζουν τον Χριστιανισμό και την Ελληνικότητα ως αδιάλλακτους εχθρούς. Με το βιβλίο αυτό αποδεικνύεται ότι ο ισχυρισμός είναι σκόπιμος. Ο Χριστιανισμός δεν είναι γέννημα του Ιουδαϊσμού. Ο Ιησούς δεν ήταν Εβραίος. Το Ελληνίζον κύρηγμά του αποτελεί ρήξιν προς τον Ιουδαϊσμόν. Γι' αυτό οι Εβραίοι τον σκότωσαν.

11,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα κέντρα του ανθελληνισμού, μάς θέλουν διηρημένους. Γι' αυτό, μεταξύ άλλων προσπαθούν να μας διχάσουν σε αρχαιόθρησκους και χριστιανούς. Παρουσιάζουν τον Χριστιανισμό και την Ελληνικότητα ως αδιάλλακτους εχθρούς. Με το βιβλίο αυτό αποδεικνύεται ότι ο ισχυρισμός είναι σκόπιμος. Ο Χριστιανισμός δεν είναι γέννημα του Ιουδαϊσμού. Ο Ιησούς δεν ήταν Εβραίος. Το Ελληνίζον κύρηγμά του αποτελεί ρήξιν προς τον Ιουδαϊσμόν. Γι' αυτό οι Εβραίοι τον σκότωσαν. Ελληνικές αντιλήψεις υιοθέτησε ο Χριστιανισμός για τον Θεό, την ψυχή, την Σωτηρία, τον Λόγο, την Λατρεία, την Ηθική, την Θεολογία, την Μεταφυσική. Η ομοιότης της διδασκαλίας του Ιησού και εκείνης των Ελλήνων Φιλοσόφων είναι συγκλονιστική. Οι Εβραίοι προσπάθησαν να διαβρώσουν τον Χριστιανισμό αλλά παρά τις μερικές επιτυχίες των, απέτυχαν. Ειδικότερα η Ορθοδοξία, είναι η πιο ελληνική εκδοχή του Χριστιανισμού. Συνεπώς τα περί πολέμου Ελληνισμού-Χριστιανισμού είναι εφεύρημα των εχθρών της Ελληνικότητας.
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-522-106-3
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γεώργιος Γεωργαλάς (1928-2016) γεννήθηκε από Έλληνες (Δωδεκανήσιους) γονείς στο Κάιρο, όπου και τελείωσε την Αμπέτειο Σχολή. Έζησε νεότητα περιπετειώδη, κυρίως λόγω της αναμίξεώς του με την πολιτική. Μετά από πολλά ταξίδια και επταετή παραμονή του στις κομμουνιστικές χώρες, εγκαταστάθηκε οριστικώς στην Ελλάδα (1.1.57). Διετέλεσε συνεργάτης, αρθρογράφος, διευθυντής, εκδότης εφημερίδων και περιοδικών· ειδικός συνεργάτης Γ.Ε.Σ. και Προεδρίας Κυβερνήσεως· καθηγητής των ανωτέρων και ανωτάτων σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας επί σειράν ετών· εξαιρετικώς δημοφιλής ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός ομιλητής· υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και υφυπουργός Εσωτερικών διοικητής Κρήτης. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες αφιερώθηκε στην μελέτη-έρευνα της ιστορίας μας και την συγγραφή σχετικών έργων.
Έχει συγγράψει πολλά έργα πολιτικής ψυχολογίας, πολιτικής φιλοσοφίας, κοινωνιολογίας και ένα μυθιστόρημα.
Με τις σειρές "Οι Ρίζες" και "Βυζάντιον" φιλοδοξεί να παρουσιάση ολόκληρη την Ιστορία μας κατά τρόπο μη-συμβατικό, ανατρέποντας την εικόνα που κατασκεύασε γι' αυτήν το ξένο και εγχώριο κατεστημένο.

Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-522-106-3
Book pages: 
239
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο