Product

Χριστουγεννιάτικοι εξωγήινοι

Product

Χριστουγεννιάτικος θησαυρός

Χριστουγεννιάτικος εφιάλτης

Κωδικός:
148369
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Σ' ολόκληρο τον κόσμο δεν υπάρχει μέρος σαν τη Χώρα του Χάλογουιν, και ο Τζακ Σκέλιγκτον είναι η πιο σημαντική μορφή της.

Ο Τζακ σκαρφίζεται τα πιο μακάβρια κόλπα, και το κάνει εδώ και χρόνια μ' ευχαρίστηση.
Όμως φέτος κάτι δεν πάει και πολύ καλά: ο Τζακ βαρέθηκε να τρομάζει τον κόσμο. Μια νύχτα, ενώ έχει βγει βόλτα στο δάσος, συναντάει κάτι που δεν έχει ξαναδεί: μια παράξενη πόρτα σκαλισμένη σ' ένα δέντρο. Περνώντας την πόρτα, ο Τζακ βρίσκεται σ’ ένα φωτεινό, χαρούμενο, πολύχρωμο μέρος, την Πόλη των Χριστουγέννων...

13,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' ολόκληρο τον κόσμο δεν υπάρχει μέρος σαν τη Χώρα του Χάλογουιν, και ο Τζακ Σκέλιγκτον είναι η πιο σημαντική μορφή της. Ο Τζακ σκαρφίζεται τα πιο μακάβρια κόλπα, και το κάνει εδώ και χρόνια μ' ευχαρίστηση. Όμως φέτος κάτι δεν πάει και πολύ καλά: ο Τζακ βαρέθηκε να τρομάζει τον κόσμο. Μια νύχτα, ενώ έχει βγει βόλτα στο δάσος, συναντάει κάτι που δεν έχει ξαναδεί: μια παράξενη πόρτα σκαλισμένη σ' ένα δέντρο. Περνώντας την πόρτα, ο Τζακ βρίσκεται σ’ ένα φωτεινό, χαρούμενο, πολύχρωμο μέρος, την Πόλη των Χριστουγέννων... Η κλασική αιρετική χριστουγεννιάτικη ιστορία, γραμμένη και εικονογραφημένη από τον μοναδικό Τιμ Μπάρτον.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-436-256-9
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-436-256-9
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
24χ29
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο