Product

Χριστουγεννιάτικος λαγός στιφάδο

Product

Χριστουγεννόσχολα

Χριστουγεννιάτικος όμορφος κόσμος

Κωδικός:
186309
Description: 

Όταν οι χιονάνθρωποι μας καλωσορίζουν στον κήπο, η ατμόσφαιρα μυρίζει έλατο και το φως των κεριών μας φτιάχνει τη διάθεση, τότε αρχίζει η καλύτερη εποχή του χρόνου. Μικροί και μεγάλοι αρχίζουν να ασχολούνται με τα δώρα και το στολισμό του δέντρου, διακοσμούν τους τοίχους και τα παράθυρα και ετοιμάζουν το γιορτινό τραπέζι.

Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε κατασκευές γεμάτες αγάπη σε πολύχρωμα και χαρούμενα θέματα που θα δώσουν άλλο χρώμα στη γιορτινή περίοδο.

13,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όταν οι χιονάνθρωποι μας καλωσορίζουν στον κήπο, η ατμόσφαιρα μυρίζει έλατο και το φως των κεριών μας φτιάχνει τη διάθεση, τότε αρχίζει η καλύτερη εποχή του χρόνου. Μικροί και μεγάλοι αρχίζουν να ασχολούνται με τα δώρα και το στολισμό του δέντρου, διακοσμούν τους τοίχους και τα παράθυρα και ετοιμάζουν το γιορτινό τραπέζι. Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε κατασκευές γεμάτες αγάπη σε πολύχρωμα και χαρούμενα θέματα που θα δώσουν άλλο χρώμα στη γιορτινή περίοδο. - Οδηγίες κατασκευής βήμα προς βήμα, απλές και κατανοητές. - Εύκολη ταξινόμηση των υλικών. - Κατασκευές με βαθμούς δυσκολίας. - Πατρόν σε φυσικό μέγεθος και πρακτική θήκη για την ασφαλή φύλαξή τους.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-9503-02-0
Book pages: 
44
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-9503-02-0
Book pages: 
44
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο