Product

Χρωμάτισε τις ζωγραφιές της Άγκαθα

Product

Χρωματιστά καλοκαίρια στην ταβέρνα της θείας Μαρίας

Χρωματιστά δημιουργικά παιχνίδια

Κωδικός:
100042
Description: 

Η τέχνη για παιδιά, η τέχνη που γίνεται παιχνίδι είναι το θέμα του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου. Ξεφυλλίζοντάς το θα συναντήσεις περισσότερα από δυο εκατοντάδες δημιουργικά χρωματιστά παιχνίδια για το σχολείο, το σπίτι, την αυλή, το εργαστήρι. Παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά από τότε που αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα υλικά της ζωγραφικής, δηλαδή τους πρώτους μήνες της ζωής τους, μέχρι τη στιγμή που δεν μπορούν να αποκαλούνται παιδιά.

11,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η τέχνη για παιδιά, η τέχνη που γίνεται παιχνίδι είναι το θέμα του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου. Ξεφυλλίζοντάς το θα συναντήσεις περισσότερα από δυο εκατοντάδες δημιουργικά χρωματιστά παιχνίδια για το σχολείο, το σπίτι, την αυλή, το εργαστήρι. Παιχνίδια που παίζουν τα παιδιά από τότε που αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα υλικά της ζωγραφικής, δηλαδή τους πρώτους μήνες της ζωής τους, μέχρι τη στιγμή που δεν μπορούν να αποκαλούνται παιδιά. Το βιβλίο αυτό προσπαθεί ν' ανοίξει ένα παράθυρο στη δημιουργικότητα. Το κάνει, όχι με τρόπο απορκάλυπτο. Για τα παιδιά η δημιουργία είναι ένα παιχνίδι, μια γιορτή. Χαίρονται να χρησιμοποιούν τα αντικείμενα, τα υλικά, τα χρώματα και τα απολαμβάνουν με όλες τους τις αισθήσεις. Ποτέ δεν αντιστέκονται στην πρόκληση να μουτζουρώσουν, ν' ανακατέψουν, να μπογιατίσουν, να σχίσουν και να κολλήσουν, να σπάσουν και να συναρμολογήσουν. Σαν σε παραμύθι δεν ξεχωρίζουν την πραγματικότητα από τη φαντασία. [...]
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7285-19-0
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
23χ20
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σταύρος Γρόσδος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Φλώρινα. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας της Φλώρινας, φοίτησε στη Σχολή Επιμόρφωσης Λειτουργών Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης (Σ.Ε.Λ.Δ.Ε.) και στο Διδασκαλείο Θεσσαλονίκης "Δημ. Γληνός" του Α.Π.Θ. Είναι εκπαιδευτικός - Σχολικός Σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική της Γλώσσας και διδάκτορας Δημιουργικής Γραφής στην Εκπαίδευση στην Παιδαγωγική Σχολή του Α.Π.Θ. Θαυμάζει (και ζηλεύει) τους δημιουργικούς ανθρώπους - μικρούς και μεγάλους - και τα δημιουργικά έργα. Και επειδή δεν κατάφερε να δημιουργήσει ο ίδιος, ούτε να παραστήσει το δημιουργό, έγινε επιμορφωτής εκπαιδευτικών σε ζητήματα διδακτικής της γλώσσας και διδακτικής της τέχνης, ερεύνησε ζητήματα δημιουργικής γραφής και οπτικοακουστικού γραμματισμού, συμμετείχε σε ομάδες συγγραφής εγχειριδίων γλωσσικής διδασκαλίας, υπήρξε παραγωγός διδακτικού υλικού, δημοσίευσε άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, εισηγήθηκε σε συνέδρια και έγραψε βιβλία.

Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-7285-19-0
Book pages: 
150
Book Dimensions: 
23χ20
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο