Product

Χρωμοανάλυση

Product

Χρωμοζωάκια: Αστείοι πιγκουίνοι

Χρωμογραφία

Κωδικός:
129011
Manufacturer: 
Description: 

Η Αγγελική Δεκουλάκου στην πρώτη ατομική της έκθεσης παρουσιάζει μια σειρά 32 έγχρωμων φωτογραφιών, από την ενότητα "Χρωμογραφία" η οποία έγινε στη Νότια Αμερική. Κυρίαρχο φωτογραφικό μοτίβο είναι οι ανθρώπινες προσωπογραφίες.

15,28 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Αγγελική Δεκουλάκου στην πρώτη ατομική της έκθεσης παρουσιάζει μια σειρά 32 έγχρωμων φωτογραφιών, από την ενότητα "Χρωμογραφία" η οποία έγινε στη Νότια Αμερική. Κυρίαρχο φωτογραφικό μοτίβο είναι οι ανθρώπινες προσωπογραφίες. [...] Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες εμπλέκουν το χρώμα όχι όμως ως ένα άλλο στοιχείο που θα δώσει ένα συμπληρωματικό στοιχείο στην καταγραφή του μοντέλου. Η Δεκουλάκου διαλύει τις μορφές της όχι μόνο με την κίνηση, αλλά και με τη χρωματική εξάπλωση πέρα από τα περιγραφικά όρια. Αδρανοποιώντας την αφηγηματική πλευρά στις φωτογραφίες της, η καλλιτέχνης, χρησιμοποιεί πλαστικά-ζωγραφικά μέσα όπως το χρώμα, για να μεταδώσει εκείνο που βλέπει. Οι φωτογραφίες της καταλήγουν σε χρωματικές διαστρωματώσεις όπου η μορφή χάνεται μέσα σ' αυτές. Παίζοντας με τη χρωματική διαφάνεια αλλά και τις τονικότητες των χρωμάτων, οι φωτογραφίες της μοιάζουν με χειρονομιακή ζωγραφική. [...] Χριστίνα Πετρηνού, ιστορικός τέχνης
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-98110-0-0
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αγγελική Δεκουλάκου γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα και κατάγεται από τη Λάγια της Ανατολικής Μάνης. Σπούδασε ζωγραφική το χρονικό διάστημα 1996-2001 στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στην Αθήνα με καθηγητές τους Τ. Πατρασκίδη και Γ. Ψυχοπαίδη. Χαρακτική έκανε με τον καθηγητή Γ. Μήλιο και σκηνογραφία με τον καθηγητή Γ. Ζιάκα. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-98110-0-0
Book pages: 
36
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο