Product

Χρόνος και χειραφέτηση

Product

Χρόνος και ψυχή

Χρόνος και ψυχή

Κωδικός:
27801
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους ψάχνουν εναγωνίως να βρουν χρόνο. Με άλλα λόγια σε όλους. Μόνο που πάει πολύ πιο πέρα από τους συνηθισμένους τρόπους αντιμετώπισης. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, κοινωνικό ή ψυχολογικό, αλλά καθαρά μεταφυσικό που αφορά στην ουσία της ανθρώπινης ζωής, μάς λέει ο Jacob Needleman, καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φραντσίσκο, και από τους πρωτοπόρους στην έρευνα της σχέσης πνευματικότητας-επιστήμης.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όσους ψάχνουν εναγωνίως να βρουν χρόνο. Με άλλα λόγια σε όλους. Μόνο που πάει πολύ πιο πέρα από τους συνηθισμένους τρόπους αντιμετώπισης. Γιατί το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό, κοινωνικό ή ψυχολογικό, αλλά καθαρά μεταφυσικό που αφορά στην ουσία της ανθρώπινης ζωής, μάς λέει ο Jacob Needleman, καθηγητής φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Σαν Φραντσίσκο, και από τους πρωτοπόρους στην έρευνα της σχέσης πνευματικότητας-επιστήμης. Κάτω από αυτό το πρίσμα και συνδέοντας το θέμα του χρόνου με διδασκαλίες της αρχαίας σοφίας, ο συγγραφέας διατυπώνει πανίσχυρες ιδέες και προτείνει ασκήσεις που μπορούν να μεταμορφώσουν την καθημερινότητά μας.
Subtitle: 
Ξαναβρίσκοντας το χαμένο χρόνο
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7928-16-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Jacob Needleman είναι καθηγητής φιλοσοφίας στο San Francisco State University. Έχει σπουδάσει φιλοσοφία στο Harvard, το Yale και το Freiburg ενώ έχει διδάξει στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και στη Σορβόννη του Παρισιού. Tέως διευθυντής του Κέντρου για τη Μελέτη των Νέων Θρησκειών στη σχολή Graduate Theological Union του Berkeley. Τα πλούσιο συγγραφικό έργο του έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς. Ζει στο Oakland της California.

Subtitle: 
Ξαναβρίσκοντας το χαμένο χρόνο
Publications Date: 
2000
Book ISBN: 
960-7928-16-4
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο